Adda este, fără pic de îndoială una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, după ce a lansat zeci de piese care le-au ajuns imediat la inimi fanilor săi. Din punct de vedere profesional, i-a fost mereu foarte bine chiar și în timpul pandemiei de coronavirus, când cei mai mulți dintre artiștii din România au avut probleme financiare, în lipsa concertelor sau a evenimentelor de orice fel.

Adda a reușit să slăbească foarte mult, într-un timp scurt

În tot acest timp, soția lui Cătălin Rizea a început să își concentreze atenția asupra altor lucruri la fel de importante pentru ea, cum ar fi sănătatea sa. Artista a decis că este vremea să aibă mai multă grijă de ea și de trupul său, iar în ultima vreme a reușit să scape de tot mai multe kilograme în plus, iar rezultatele au început să se vadă. Artista s-a pozat zile în șir, arătându-le admiratorilor ei din mediul online cât de mult a reușit să slăbească.

Văzând diferențele considerabile, fanele sale au bombardat-o cu mesaje în care au întrebat-o care este dieta pe care a urmat-o, iar ea sinceră din fire, nu s-a putut abține și le-a mărturisit că nu este vorba despre niciun regim alimentar, ci despre adoptarea unui stil de viață sănătos. Artista nu se ascunde niciodată de cei care o apreciază, iar recent le-a vorbit din nou despre afecțiunea rară de care suferă, dermografism, dar și despre cum a reușit să se confrunte cu ea, principalele cauze fiind stresul, lipa somnului, dar și consumarea de alimente nesănătoase, de care ea nu ținea cont aproape deloc.

Adda a slăbit spectaculos! Ce decizie a luat vedeta, după ce a câștigat lupta împotriva kilogramelor în plus: "Trebuie să-mi modific toate..."

 

”Am o problemă existențială! Trebuie să-mi modific toate hainele din garderobă… Imaginați-vă că-mi dau ochii peste cap acum și sunt foarte ”tristă”, aproape isterică din cauza acestui lucru”, a scris vedeta în dreptul imaginii de pe Instagram.