Adda are în clipa de față o familie fericită, un soț care o iubește și un copil împreună. Duce o viață la care multe femei de vârsta ei doar visează și nu are motiv să se plângă. Cu toate acestea, până să ajungă aici, vedeta a trecut prin clipe grele care au învățat-o cum să facă provocărilor din viața ei și cum să se bucure de tot ceea ce are. Acum câțiva ani, ea s-a îndrăgostit de un băiat, pentru care a scris chiar și o piesă, este vorba despre „Îți arăt că pot”.

Adda i-a arătat primul său iubit că poate mai mult

Cel pe care îl iubea era un băiat din Târgu Mureș, care din păcate pentru ea, i-a tăiat aripile când se aștepta mai puțin. A fost un moment dureros pentru ea la vreme aceea, dar a reușit să demonstreze că este o femeie puternică, pe care nimeni și nimic nu o poate doborî. Ea s-a ridicat și a mers mai departe, a luat-o ca pe o lecție de viață și nu a lăsat acea iubire eșuată să îi afecteze viitorul.

Cel mai bine Adda se exprimă prin intermediul pieselor pe care le scrie și pe care le lansează. Ori de câte ori a simțit că nu mai poate, artista s-a descărcat în versuri, iar melodiile respective au prins la public și au adunat milioane de vizualizări. Îndrăgita vedetă a cucerit pe toată lumea cu vocea sa și nu prin intermediul aspectului fizic, așa cum se întâmplă în cazul multora de la noi.

Adda, declarații neașteptate despre primul ei partener de viață: "El a fost unul dintre oamenii care..."

”Piesa oricum are o poveste… Vorbesc despre mulți oameni care mi-au tăiat aripile, în special despre o persoană în piesa respectivă. Este vorba despre primul meu iubit din Târgu Mureș. El a fost unul dintre oamenii care mi-au spus că nu o să reușesc niciodată. A fost un iubit nasol. Atunci când ești adolescent și simți iubirea pentru prima oară și te îndrăgostești de persoana nepotrivită… și el m-a iubit, dar m-a iubit într-un stil mai nasol.”, a povestit Adda.