Adda suferă de câteva luni bune de o boală care a ajuns să îi schimbe viața. Aceasta se numește dermografism și presupune apariția unor pete inestetice pe o mare parte din corp. Vedeta nu s-a ascuns de fanii ei nicio secundă, ba chiar le-a vorbit sincer acestora despre afecțiunea sa și le-a propus celor care trec prin aceleași lucruri ca și ea să facă un grup, unde să vorbească și să își împărtășească unii altora experiențele.

Adda a vorbit din nou despre boala sa

Nu este deloc ușor pentru partenera de viață a lui Cătălin Rizea. Ea consideră că îi este cel mai greu vara, când își lasă trupul la vedere și nu va mai avea cum să le ascundă, deși și-ar dori acest lucru. Imaginile cu trupul ei au șocat pe toată lumea, dar nimeni nu a știut cum a ajuns ea, de fapt, să sufere de această afecțiune. Recent, ea a decis să povestească lumii întregi cum s-a îmbolnăvit, punând accentul pe faptul că nimeni nu ne învață cum am putea evita să trecem prin una ca asta.

Se pare că Adda a ajuns să sufere de dermografism, din cauza dezechilibrelor de tot felul care au apărut în viața sa. Vedeta nu a avut un stil de viață sănătos, nu avea grijă la alimentație, avea multe nopți nedormite sau se stresa din orice. Toate acestea și-au pus amprenta pe corpul său, iar în momentul de față este nevoită să facă față tuturor provocărilor care au venit la pachet cu această afecțiune.

Adda, declarații uluitoare despre boala de care suferă! Care este cel mai mare regret al artistei: "Nu suntem educați să prevenim"Adda, declarații uluitoare despre boala de care suferă! Care este cel mai mare regret al artistei: "Nu suntem educați să prevenim"

 

 

”Dezechilibre, din toate punctele de vedere! Stil de viață, alimentație, stres, gânduri, oboseală cronică, medicamente luate în exces când nu este cazul. Mai ales antibiotice și antiinflamatoare. Dar nu ne spune nimeni asta. Nu suntem educați în sensul ăsta! Nu suntem educați să prevenim, suntem educați să tratăm simptome! Ah, și excitanții pentru creier: ciocolată, zahăr, cofeină. Ne dau un boost de energie ca să „rezistăm”… până când se rupe lanțul și în interiorul nostru se produce un efect de domino și cade totul, rând pe rând”, a povestit vedeta.