Adda știe, fără dar și poate, cum să le atragă atenția fanilor ei de pe rețelele sociale, care îi urmăresc zi de zi activitatea. În urmă cu doar câteva ore, soția lui Cătălin Rizea a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a postat o serie de imagini de la începutul carierei sale. Artista a decis să le scoată din cufărul cu amintiri și să le arate tuturor, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Aceștia au remarcat imediat cât de mult s-a schimbat artista, de-a lungul anilor.

„Nu știam ce e frica, succesul, eșecul”

În dreptul pozelor respective, frumoasa vedetă nu s-a putut abține să nu scrie și câteva rânduri în stilul ei carateristic. Fanii eu au rămas cu gura căscată și i-au transmis în comentarii toate gândurile lor frumoase, iar ea cel mai probabil s-a bucurat să vadă cât de multă lume o iubește și cât este de apreciată. Se pare că la vremea aceea, Adda era doar un copil care nu avea idee în ce s-a băgat, dar era cu adevărat fericită. Pentru ea, la vârsta ei, era tot ce conta și nici nu voia ca viața să-i fie altfel.

În plus, partenera de viață a lui Cătălin Rizea a povestit că era bucuroasă doar pentru simplul fapt că făcea muzică, nu știa nici măcar ce înseamnă succesul, dar a aflat pe parcurs, când piesele sale au ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România și a început să susțină concerte peste tot în țară.

 Adda, imagini rare cu ea de la începutul carierei! Imagini de colecție cu artista: "Nu știam ce e frica, succesul, eșecul" Adda, imagini rare cu ea de la începutul carierei! Imagini de colecție cu artista: "Nu știam ce e frica, succesul, eșecul" Adda, imagini rare cu ea de la începutul carierei! Imagini de colecție cu artista: "Nu știam ce e frica, succesul, eșecul"

 

”A fost o vreme cand cunosteam putine lucruri din lumea asta mare si eram fericita. Stiam doar ca sunt bucuroasa ca fac muzica. Nu stiam ce e frica, succesul, esecul. Eram doar eu si visul, cei mai buni prieteni si impreuna mutam munti. Nu stiam ce inseamna presiune, asteptari, laude si critici adevarate dar nici laude si critici false. Era totul atat de clar pentru ca imi spunea inima ca asa e iar eu o credeam pe cuvant. In inocenta mea toti oamenii erau buni, cu intentii la fel de bune iar drumul lin. Puuuf! Magie pe cel mai anevoios traseu.”, a scris Adda pe social media.