Fără îndoială, Adela Popescu și Radu Vâlcan se află pe lista celor mai iubite cupluri din țara noastră și au mii de fani pentru care sunt model. Admiratorii acestora își doresc să aibă o viață precum a lor, despre care ei cred că este una perfectă. Vedetele încearcă să fie un exemplu pentru cei din jur, dar au și momente în care nu totul merge atât de bine pe cât pare. Recent, aceștia au discutat despre neînțelegerile din cuplu, iar mulți au rămas mască în fața declarațiilor lor.

„Nu ne-am vorbit o săptămână”

Cei doi soți trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor, după ce îndrăgita prezentatoare a rămas însărcinată pentru a treia oară, iar în vara acestui an va naște un băiețel, pe care toată familia îl așteaptă cu sufletul la gură. Deși ea și-ar dori să mai plece într-o vacanță, trebuie să stea liniștită în această perioadă, mai alesc că a început să se resimtă oboseala și în cazul ei.

Între Adela Popescu și Radu Vâlcan nu este mereu liniște și pace, după cum a povestit chiar vedeta într-un interviu pe care l-a acordat recent. Blondina le-a spus tuturor că se ciondănesc destul de des și au rezistat o săptămână întreagă, la un moment dat, fără să discute unul cu celălalt. Din fericire, ori de câte ori se ceartă, supărarea trece imediat și uită repede de la a început cearta. Având în vedere că au deja doi copii care au nevoie de toată atenția lor, în locuința acestora nu mai încape loc de orgolii, așa cum poate se întâmpla înainte de venirea lor pe lume.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, mărturisiri uluitoare despre neințelegerile din cuplu: "Părem familia perfectă"

 

„Încă lucrăm la asta. Zi de zi. Iar provocările sunt din ce în ce mai mari. Părem familia perfectă pentru că normalitatea a devenit un lux în ziua de azi. Și oamenii, se pare, tânjesc după normalitate. Am avut perioade în care nu am vorbit chiar o săptămână, asta pentru că amândoi încercam să vedem cât duce celălalt, chiar dacă după o zi nici nu mai știam de ce ne-am certat. Și acum ne ciondănim destul de des, însă supărarea trece imediat. Nu mai avem loc de orgolii într-o casă plină de „nevoi ale copiilor”, a declarat Adela Popescu.