Vremurile în care Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană erau prietene la cataramă sunt istorie acum. Cele două erau de nedespărțit și le puteam vedea împreună peste tot, fie că vorbim de emisiuni TV, fie că vorbim de petreci sau evenimente private. Nimic din toate acestea nu mai este astăzi de aproximativ cinci ani de zile, iar cu toții se întreabă care este adevăraul motiv pentru care s-a produs ruptura definitivă dintre cele două foste prietene la cataramă. În cadrul unei emisiuni, blondina a oferit detalii neștiute cu privire la acest aspect.

Andreea Tonciu și Sânziana Buruianu erau de nedespărțit, iar cei care le admirau n-ar fi crezut vreodată că relația lor de prietenie va putea fi destrămată în vreun fel. Lucrurile nu au stat chiar așa cum ei s-ar fi așteptat, iar cele două au spus ”adio” prieteniei care le-a legat cândva.

De ce nu mai sunt prietene Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană?

Se pare că și Sânziana Buruiană nu înțelege care este motivul pentru care este întrebată doar ea în legătură cu acest aspect și că cel mai bine ar fi ca bruneta ar trebui și ea ”interogată”. Se pare că Tonciu nu mai reprezintă un subiect de interes pentru blondină și, mai mult decât atât, declară că nu are deloc timp ”de răutăți”. Sânziana Buruiană este hotărâtă să își focalizeze toată atenția asupra prezentului și să lase trecutul în urmă, acolo unde îi este locul, de altfel.

”Dar, pe ea, de ce nu o întrebați dacă mi-a dat mesaj de ziua mea, dacă m-a felicitat când am născut? Numai pe mine mă întreabă lumea de ea și nu înțeleg de ce. Întrebati-o pe ea, cel mai bine. Eu sunt ocupată cu filmările pentru reality-ul nostru “Mămici de pitici cu lipici”, facem lucruri frumoase pentru copii și asta mă bucură foarte mult. Eu nu am timp de răutăți. În schimb, o puteți urmări pe ea ce zice pe la emisiuni, nu a avut nimic de învățat de la fostele sale prietene”, a declarat Sânziana Buruiană.

Adevăratul motiv pentru care Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană au rupt prietenia de cinci ani: ”Nu a avut nimic de învățat”

 

Chiar și așa, ne aducem aminte de faptul că Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu au fost în conflict chiar după nunta brunetei. Se pare că blondina s-a simțit extrem de rău din cauza mâncării servite la nunta fostei sale prietene, lucru ce a declanșat tensiuni destul de mari între cele două, iar de atunci relația lor de prietenie a suferit o ruptură definitivă se pare.

”Mi-a fost foarte rău. M-am ţinut de pereţi. Cred că am vomat de zece ori. Iniţial, am crezut că m-a deocheat cineva, dar apoi când am văzut că gluma se îngroaşă, m-am alarmat. Am intrat în panică atunci când cea mică a început şi ea să vomite. Am alăptat-o, dar nu m-am gândit că o pun în pericol. E clar că ceva s-a întâmplat cu mâncarea acolo. Nu pot să cred că la un astfel de complex de lux se poate întâmpla aşa ceva. Acolo se fac nunţi de mii de euro.”, povestea Sânziana Buruiană în urmă cu ceva timp.