Antonia și Alex Velea se află pe lista celor mai frumoase și îndrăgite cupluri de la noi din țară! Vedetele au împreună doi copii superbi, Dominic și Akim, iar artista mai are o fiică din prima căsătorie, pe nume Maya. Micuța locuiește alături de tatăl ei în Italia, dar va începe să o viziteze din ce în ce mai des pe mama ei sau va putea merge cântăreața acolo, pentru a petrece timp alături de fata ei. Velea a mărturisit de mai multe ori că pentru el fiica Antoniei este ca și fiica sa și nu poate face diferența între băieții săi și Maya.

Alex Velea: ”Bebelușul ar avea de suferit”

După ce Antonia a reușit să divorțeze oficial de fostul ei soț, Vincenzo Castellano, tot mai multă lume se întreabă când se vor căsători cei doi îndrăgostiți. Cântărețul le-a spus tuturor că marele eveniment nu va avea loc în niciun caz anul acesta, iar iubita lui se așteaptă din moment în moment să primească inelul de logodnă din partea partenerului său de viață. Chiar și în momentul participării lor la Chefi la Cuțite, se pare că frumoasa artistă se aștepta să fie cerută în căsătorie.

Nu doar asta este una dintre curiozitățile fanilor săi, ci și când vor mai face un copil. Ei bine, Alex Velea nu i-a mai ținut pe jar și a povestit sincer, într-o emisiune de televiziune, că acest lucru nu se va mai întâmpla. Le-a explicat tuturor de ce partenera sa de viață nu mai poate aduce pe lume un copil și a spus că deja au trei copii și sunt fericiți așa. Vor să le ofere lor o viață bună, o educație aleasă și să le facă toate poftele.

Alex Velea a recunoscut! De ce nu poate face Antonia încă un copil: ”Bebelușul ar avea de suferit”

 

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok”, a declarat Alex Velea în cadrul unei emisiuni TV.