Alina Ceușan a postat un mesaj, pe rețelele sociale, unde este foarte activă prin intermediul căruia și-a anunțat fanii că plănuiește să se mute din țară, alături de partenerul ei de viață și de cel mic. Influencerița nu o va face pentru totdeauna, așa cum a crezut toată lumea, ci doar pentru o lună.

Alina Ceușan și-a luat fanii prins surprindere

Blondina și-a propus să se mute în Barcelona, unde va locui toată luna noiembrie și i-a rugat pe internauți să îi recomande un loc cât mai mare unde să poată locui alături de familie și care să aibă și niște proprietari foarte serioși.

Fără a spune și motivul, ea și-a exprimat dorința de a găsi un loc cu patru sau cinci dormitoare, două sau trei băi și speră ca măcar o persoană să îi sară în ajutor cu o recomandare. Cel mai probabil, în viitorul apropiat va spune și de ce vrea să plece, așa că fanii stau cu ochii pe ea să afle tot mai multe detalii.

”Plănuim să ne mutăm curând în Barcelona pentru a sta acolo toată luna noiembrie. Și vreau să vă întreb pe voi, dacă locuiți în Barcelona sau în Spania, dacă știți un loc de închiriat modern și cu proprietari serioși. Noi vrem să închiriem o locuință care să aibă patru sau cinci dormitoare și două sau trei băi, avem nevoie de un loc destul de mare. Chiar m-ar ajuta o recomandare de la voi pentru Barcelona. Lăsăți-mi un mesaj dacă știți și eu o să încep căutările”, a spus Alina Ceușan pe pagina sa de Instagram.