Alina Eremia nu a trecut prin momente prea frumoase și despre care îi este ușor să vorbească, înainte de a ajunge să fie cunoscută de toată lumea. Viața sa nu a fost numai lapte și miere și a luptat din greu pentru a ajunge acolo unde este acum. Artista a știut mereu ce vrea de la viață și nu s-a lăsat până în clipa în care a reușit să își atingă obiectivele. Blondina are mereu zâmbetul pe buze, dar asta nu înseamnă că nu are și momente triste despre care discută cu greu și care, într-un fel sau altul, au afectat-o de-a lungul carierei sale.

Drama neștiută a frumoasei artiste

Vedeta și-a început cariera odată cu intrarea sa în trupa Lala Band, care avea un succes imens la vremea aceea. Chiar dacă trupa era apreciată de mii de oameni și avea concerte în toată țara, ea nu era împlinită în calitate de membră a ei, ci își dorea o carieră solo. A avut o mare dezamăgire în momentul în care a decis că este vremea să înceapă o carieră solo, pentru că oamenii nu îi dădeau prea mari șanse.

Alina Eremia a spus că ușile nu îi erau deschise în studiouri și că a durat multă vreme până a reușit să îi convingă pe ceilalți că poate să se descurce și singură și că merită o șansă în acest sens. A muncit mult, iar toate eforturile sale nu a fost în zadar, pentru că a ajuns acum să fie una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, iar piesele sale fac furori de fiecare dată.

”Am avut prima dezamăgire când am vrut să-mi încep cariera solo, am vrut să-mi urmez visul de a avea o carieră solo. Îmi doream să continui această evoluție, dar eram în trupă, în „Lala Band”. Am fost dezamăgită pentru că oamenii nu mi-au dat o șansă, studiourile… nu au fost întotdeauna ușile deschise, a durat destul de mult timp să-i conving că se poate, că muncesc mult la lucrul ăsta”, a dezvăluit Alina Eremia.

 Alina Eremia, dezvăluiri sincere despre drama pe care a trăit-o: ”Am avut prima dezamăgire când...”

 

”Din „Lala Band” era Sore lansată, iar eu am fost a doua. A durat mai bine de 1 an de zile… pentru o fată cu multe așteptări și cu foarte puțină răbdare… stau prost la capitolul răbdare. Până să lansez piesa a durat. Am avut noroc și sunt foarte recunoscătoare pentru asta, a fost anul ăla în care nu am renunțat. Fără muncă, nu e posibil nimic. De la 4 ani am început să cânt și de atunci, nu m-am oprit. Succesul nu vine peste noapte… Am depus toate eforturile posibile și o să fac acest lucru în continuare. Nimic nu se compară cu momentul în care îți asculți prima dată piesa la radio”, a mai povestit ea.