Alina Eremia a făcut un anunț trist, pe contul ei de Instagram. Frumoasa artistă a confirmat zvonurile conform cărora ea s-a fi îmbolnăvit de coronavirus. După ce a susținut un concert de zile mari, în afara Bucureștiului, ea a făcut bronșită, a început să se simtă din ce în ce mai rău și a decis să își facă un test COVID-19, care a ieșit pozitiv.

Frații Eremia au COVID-19

Având în vedere toate știrile care au apărut pe internet despre starea ei de sănătate, vedeta a simțit nevoia să le vorbească admiratorilor ei despre starea în care se află, spunând că nu are o formă gravă a bolii și că de câteva zile se află în autoizolare.

„Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de la mine cum mă simt. Da, am fost confirmată pozitiv, în urma unui test de rutină pe care îl fac săptămânal. Aveam o bronșită care îmi dădea bătăi de cap de 2 săptămâni, așa că, pe fond de oboseală acumulată în ultima perioadă și având sistemul imunitar slăbit, am fost predispusă să iau virusul. Sunt deja în autoizolare de câteva zile. Starea mea de sănătate e bună. Din fericire, am o formă ușoară. Aveți grijă de voi și de sănătatea noastră”, a declarat Alina Eremia.

Chiar dacă nu a luat contact cu sora lui, Mircea Eremia a fost și el testat pozitiv pentru COVID-19, dar nu știe de unde mai exact are boala. Simptomele au început să îi apară miercuri, iar când lucrurile au început să se înrăutățească și-a făcut un test care, din nefericire, a ieșit pozitiv.a

„Simptomele au apărut miercuri, mi-a fost puţin rău, joi deja situaţia a fost mai rea, iar vineri mi-am făcut testul. Din fericire acum sunt mai bine, fac genuflexiuni şi flotări pentru că am prea multă energie. Nu ştiu de unde am luat boala.”, a spus  Mircea Eremia.