Alina Eremia resimte efectele unei vieți pline de activități solicitante. Nici atunci când simțea că oboseala a cuprins-o în totalitate, vedeta nu a renunțat să urce pe scenă duminică în cadrul evenimentului care a avut loc în Craiova, The Artist Awards. Ulterior, problemele de sănătatea nu au întârziat să apară, astfel că vedeta s-a ales cu bronșită. Din această cauză, frumoasa artistă își va lua o perioadă în care să se recupereze pentru a-și recăpăta vocea.

Perioada aglomerată din viața Alinei Eremia în plan profesional și-au spus cuvântul. Numărul mare de concerte la care a cântat a adus-s în starea în care să nu mai poată susține vreunul din cauza tusei și a răgușelelii.

Din nefericire, din cauza faptului că nu a luat o pauză la momentul potrivit, acum Elina Eremia va traversa o perioadă în care va avea grijă de corpul ei și se va concentra pe a-și recăpăta sănătatea.

Alina Eremia, probleme de sănătate

Alina Eremia le-a povestit fanilor săi din mediul online că situația nu este tocmai roz în ceea ce o privește. După o perioada foarte solicitantă din punct de vedere profesional, s-a găsit în situația în care a fost necesar să pună stop concertelor pentru o perioadă.

Vedeta mărturisește că niciodată nu a fost vorba despre o renunțare ușoară, ci că a împins limita până când nu s-a mai putut să fie prezentă din cauza stării fizice de sănătate în cadrul evenimentelor pe care le avea programate, astfel că a fost nevoită să le anuleze.

„Eu nu l-am luat niciodată în brațe pe ”nu mai pot”. Pentru mine nu există noțiunea de ”nu mai pot”. Asta până când devine o condiționare fizică. Am căpătat o bronșită de toată frumusețea”, le-a spus Alina Eremia fanilor ei.

Alina Eremia vorbește despre problema de sănătate cu care se confruntă: ”Am căpătat o...”

Mai mult decât atât, vedeta mărturisește că a fost necesar să depună un efort substanțial pentru a duce la bun sfârșit evenimentul din Craiova. Vocea vedetei a avut foarte mult de suferit, însă, chiar și așa, frumoasa artistă este optimistă și mărturisește că lucrurile vor reveni la normal cât de curând în cazul în care se odihnește.

Alina Eremia vorbește despre problema de sănătate cu care se confruntă: ”Am căpătat o...”

„Ultima perioadă și-a spus cuvântul, iar aseară a fost efectiv o mare provocare să cânt, incomodată de o tuse seacă și o răgușeală. Dar pe scenă nu contează, dai tot. Asta am făcut aseară. Azi, deși am vrut, nu s-a putut. Vocea mea a capitulat, dar mă fac bine repede”, a explicat artista.