Pentru Amna lucrurile nu au stat deloc bine în trecut. Vedeta s-a confruntat cu o serie de situații dificile, care au pus serios la încercare. A fost o vreme când era cea mai fericită femeie din lumea, pentru că îl avea alături de el pe bărbatul pe care îl iubea și avea, de asemenea, un copil frumos pentru care, cel puțin ea, ar fi făcut orice. Se pare că după venirea pe lume a băiețului ei, comportamentul fostului ei soț a început să se schimbe din ce în ce mai tare, pentru că se simțea pus pe locul doi.

„Eu nu îmi mai doresc o altă căsătorie”

A trecut ceva vreme de când frumoasa cântăreață este o femeie singură și se pare că nici în momentul de față ea nu poate trece peste momentele dureroase, care i-au marcat existența. Vedeta a vorbit sincer despre persoana pe care a iubit-o și de la care a așteptat o schimbare până în ultima clipă. În plus, ea a declarat că nu mai are de gând să se căsătorească vreodată și nici nu își mai dorește un alt copil.

În toți acești ani, Amna a ajuns la concluzia că dacă ești un om profund, ai nevoie de un om care să fie la fel ca tine și care să îți înțeleagă durerea. El nu a reușit să fie acolo pentru ea, când a avut cea mai mare nevoie de el și l-a așteptat să se întoarcă acasă, a sperat că lucrurile se vor rezolva până în ultimul moment, dar a ajuns să fie foarte dezamăgită de lucrul acesta.

Amna nu poate trece peste divorțul dureros! Ce a declarat vedeta cu ochii în lacrimi: "L-am așteptat să se schimbe"

 

”Eu nu îmi mai doresc o altă căsătorie, nu îmi mai doresc un alt copil, mi se pare că am trecut prin foarte multă durere în ultimii ani de căsătorie pentru că persoana de lângă mine nu a avut capacitatea de a înțelege durerea mea și cred că dacă ești profund, îți trebuie un om profund lângă tine. Și după divorț, foarte multă durere. L-am așteptat foarte mult pe el să se schimbe și se se întoarcă acasă. Am vorbit cu terapeuți, am făcut de toate. Până când a apărut altcineva în viața mea și până când mi-am permis asta, atenție! Viața e scurtă și vezi că e făcută din momente”, a povestit Amna.