De când a participat la Survivor România, Amna a reușit să intre și mai mult în atenția fanilor emisiunii. Din nefericire pentru ea, vedeta nu a rezistat pentru prea multă vreme în cadrul acestui show de televiziune. Deși nu s-a certat cu nimeni în cadrul emisiunii, ea nu făcea față provocărilor de pe traseu, fapt care a dus la eliminarea sa. Artista a fost nominalizată de colegii ei, pentru că aceștia au avut un scop bine pus la punct încă de la început și anume să elimine verigile slabe din echipă, listă pe care se afla și ea.

Amna nu s-a mai putut abține

Pe toți fanii ei, Amna a reușit să îi cucerească prin intermediul vocii sale inconfundabile. Cele mai multe dintre piesele pe care le-a lansat până în prezent au ajuns repede la inimile fanilor săi și, uneori, pe primele locuri în topurile muzicale din țara noastră. Chiar dacă are mii de fani care o susțin și care îi ascultă melodiile, are și o mulțime de hateri care nu îi mai dau pace de ceva vreme.

Vedeta a fost dur criticată de una dintre urmăritoarele sale, care a ținut să îi transmită faptul că multe vedete precum ea nu fac altceva decât să se plângă de faptul că o duc rău în timpul pandemiei, că nu mai au deloc concerte, dar au bani pentru a-și lua mașini scumpe și multe altele. Citind acest comentariu, fosta concurentă de la Survivor România nu și-a mai putut stăpâni furia și i-a zis, în mod ironic interneutei, că își va vinde mașina, ca să o facă pe ea fericită.

„Vă plângeți că o duceți rău pe timpul pandemiei, că nu aveți cântări etc. dar vă luați cele mai scumpe mașini și multe altele”, a fost mesajul pe care i l-a transmis una dintre urmăritoarele sale.

Amna, replici acide la adresa haterilor! Ce a deranjat-o atât de tare pe artistă: "Îți promit că o să-mi vând mașina, ca să..."

 

„Da…îți promit că o să-mi vând mașina ca să te fac pe tine fericită! E bine așa?! #Dumnezeusătebinecuvânteze”, i-a răspuns imediat Amnna.