Anda Adam este o femeie activă pe rețelele sociale și aproape că nu trece zi fără să nu posteze câte o imagine, în special pe contul său de Instagram. În cele mai multe dintre postările sale, artista nu face altceva decât să promoveze diferite produse de la tot felul de firme, motiv pentru care fanii ei au criticat-o dur. Cea care a reușit să le deschidă ochii și să îi facă să vadă reclamele dintr-un alt unghi a fost Oana Zăvoranu, care i-a declarat război blondinei pe care nu o are deloc la suflet și se pare că nu o va avea niciodată.

Fanii au luat-o la rost pe Anda Adam

Acum câteva zile, Anda Adam a decis să facă reclamă unui produs, pe care l-a recomandat așa cum a știut ea mai bine internauților. Nici nu a apucat să posteze bine imaginea cu pricina, că admiratorii ei au început să îi dea tot felul de comentarii acide, în care o acuză de nenumărate lucruri. Deși, de cele mai multe ori preferă să ignore comentariile de acest fel, de data aceasta cântăreața s-a enervat la culme.

Ea a încercat să le răspundă tuturor celor care au avut ceva rău de zis la adresa ei și este de părere că unii aberează și că ea doar face o serie de recomandări pe contul ei și nimeni nu este obligat să cumpere produsele respective, dacă nu îi plac sau dacă nu are încredere în el. Este de părere și că pe contul ei de Instagram are dreptul să posteze tot ceea ce își dorește, indiferent dacă unii sunt de acord sau nu.

Anda Adam s-a luat la ceartă cu fanii de pe Instagram! Ce i-au reproșat internauții și cum a reacționat vedeta

„Am incercat zeci de creme,rezultat minim.Dar dupa luni de testari am ajuns la formula cea mai eficienta pentru noua cremă anticelulitică.
E geniala, rezultat f bun, un miros îmbietor de mango, hidratează în profunzime și intra f repede în piele oferind un efect de răcorire! L-am introdus în rutina mea și o iau în bagaj oriunde merg.
Fetelor, vi-o recomand cu încredere ❗️Merita sa il incerci, chiar astept feedback- ul vostru in privat❗️”, a scris ea în dreptul imaginii.

 

În postarea ta nu specifici nimic și nici acum opt luni nu ai spus că o testezi”, i-a transmis un internaut.

„Aberezi! Nu am cum să vorbesc de un produs încă nelansat, că nu e firma mamei! Asta 1! 2. Am specificat în text că după luni de testări al acestui produs am ajuns la formula care mie mi se pare că dă randamentul maximum față de alte crème incercate. Mă repet! Care parte nu o înțelegeți????? Ai nevoie de o cremă de genul, bine, nu te obligă nimeni să îți iei, draga mea! Este doar expunerea la ce vreau eu pe pagina mea, unde am dreptul să fac ce vreau eu, cum și tu faci ce vrei pe pagina ta! Te pup!”, i-a răspuns Anda Adam.