Andra nu mai are aceeași viață pe care o avea acum mai bine de un an. Pandemia de coronavirus le-a schimbat total viețile vedetelor de la noi, care simt din plin lipsa concertelor sau a evenimentelor de orice fel. Deși din punct de vedere financiar lipsa activității nu a afectat-o, nu putem spune același lucru, dacă ne referim la aspectul fizic. Se pare că izolarea nu i-a fost deloc benefică soției lui Cătălin Măruță.

Andra nu mai arată la fel de bine ca înainte

De la o vreme, Andra a pierdut lupta cu kilogramele. Vedeta s-a îngrășat destul de tare, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Ea nu mai are o siluetă de invidiat, ba din contră a ajuns să fie criticată din cauza faptului că nu mai pune deloc accent pe felul în care arată. Mulți dintre admiratorii ei s-au declarat dezamăgiți de acest lucru și speră ca vedeta lor preferată să urmeze urgent o dietă și să se apuce de sală.

În schimb, partenera de viață a lui Măruță nu se stresează prea tare din această cauză, chiar dacă nici soțul ei nu pare prea fericit de felul în care arată. Crede că atunci când își va relua activitatea și va fi mai tot timpul agitată și plecată, va reuși și să slăbească. Din cauza faptului că s-a îngrășat, multă lume a început să creadă și să răspândească zvonul că ar fi gravidă în toate părțile. Ea a declarat de mai multe ori că nu a rămas însărcinată și dacă acest lucru se va întâmpla, toți admiratorii ei vor afla chiar de la ea.

Andra a pierdut lupta cu kilogramele! Ce părere are Cătălin Măruță despre faptul că s-a îngrășat: "Nu mă stresez"

 

„El zice 5, eu zic 10. O să se întâmple și asta, nu mă stresez. Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal și atunci cu siguranță vor reveni și kilogramele de demult!”, a declarat Andra, într-un interviu pe care l-a acordat recent pentru un post de radio.