Andra a fost invitata lui Mihai Morar într-unul dintre podcast-urile sale. Acolo, soția lui Cătălin Măruță și-a deschis inima în fața oamenilor și le-a vorbit despre cele mai frumoase momente din viața ei, dar și despre cele mai importante persoane, printre acestea aflându-se și femeia care i-a dat viață. Mai mult de atât, ea nu a evitat nici subiectele sensibile, despre care i-a fost mai mereu greu să discute.

„Mama este icoana mea”

În momentul de față, ea se poate lăuda cu faptul că are o familie fericită și că micuții ei, David și Eva, știu deja ce vor să facă în viața, au deja un număr mare de fani și se descurcă extrem de bine pe rețelele sociale, unde primesc mii de aprecieri din  partea urmăritorilor. Mulți ar putea băga mâna în foc pentru faptul că fiica ei va ajunge cel puțin o artistă la fel de talentată și de iubită precum este ea.

Cum era de așteptat, una dintre cele mai importante ființe pentru Andra este mama ei, despre care vorbește mereu foarte frumos și pentru care au un respect imens. Se pare că femeia care i-a dat viață încă își mai face griji pentru fiica ei și se gândește la binele său în fiecare clipă, deși aceasta este destul de mare și a devenit la rândul ei mamă. Mai mult de atât, pentru artistă mama sa este omul care a reușit și care și-a dorit mereu ca familia lor să fie una unită. A fost un exemplu pentru ea și îi este recunoscătoare pentru tot.

Andra, declarație emoționantă pentru femeia care i-a dat viață: "Nu pot să cânt nicio piesă despre mama"

„Ea fiind atât de emotivă, știu că i s-a spart o venă la ochi, de tensiunea pe care a trăit-o văzându-mă pe mine așa și mi-am dat seama că nu este pentru ea. Mama este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ.  Nu pot să cânt nicio piesă despre mama. Ea este omul, știi spuneai tu că suntem uniți și că ne iubim, mama este omul care ne-a adunat. Cred că un astfel de interviu îi bucură pe fanii mei, mai ales pe mama, care m-a sunat mai devreme. Trebuie anunțată că sunt în interviu, că altfel insistă și mă tot sună. Se panichează și se întreabă ce s-a întâmplat cu Andra, deși și eu sunt mamă la rândul meu. Am 34 de ani și înțeleg abia acum ce înseamnă să fii mamă. Mama e îngrijorată și acum să-mi fie bine, grija ei încă din copilărie este să fiu mâncată, să nu mă îmbolnăvesc. Bine, ea știa că eu sunt mereu cu tata, eram în permanență cu unul dintre părinți”, a povestit Andra.