Andreea Bănică este o femeie frumoasă, care mare grijă de felul în care arată. Deși este foarte mulțumită de aspectul ei fizic, există câteva lucruri care o deranjează la ea și pe care ar vrea să le îmbunătățească. Singura problemă este că nu are curaj să facă acest lucru. Ei bine, se pare că vedeta și-a dorit mereu și încă își dorește să aibă un bust mai generos, dar nu a fost înzestrată de la mama natură cu el.

Va avea sau nu Andreea Bănică puțin curaj?

Au trecut ani buni de când Andreei Bănică i-a trecut prin cap să își bage silicoane, dar chiar dacă în alte situații este o femeie puternică și curajoasă, nu a fost cazul și de această dată. Nu este încă pregătită pentru a face marele pas. Are nevoia de cineva care să o susțină în luarea acestei decizii importante. A mai spus că este fricoasă, dar până într-o zi, ceea ce nu înseamnă că ar fi exclus să o vedem în viitorul apropiat cu silicoanele la care a tot visat în ultima vreme.

Mai mult de atât, Andrea Bănică știe foarte bine cum să atragă toate privirile asupra sa, oriunde și-ar face apariția. Nu de puține ori, ea și-a surprins admiratorii cu imagini care i-au lăsat cu gura căscată și deși anii trec tot mai repede, blondina nu lasă ca acest lucru să se vadă și arată din ce în ce mai bine, lucru care se poate observa cu ochiul liber.

Andreea Bănică, adevărul despre silicoane! Va apela vedeta la ajutorul specialiștilor: "Curaj femeie!"

 

„Aș vrea… dar îmi lipsește curajul. Trebuie să mă ia cineva de mana să îmi zică: curaj femeie dacă vrei să fii frumoasă. Aș fi făcut diverse retușuri dacă nu aș fi fost atât de fricoasă, dar probabil până într-o zi”, a spus Andreea Bănică pe Instagram, unde a simțit nevoia să stea de vorbă cu fanii săi.