Ziua de ieri nu a fost tocmai una plăcută pentru Andreea Bănică. Planurile vedetei au fost complet date peste cap, iar vedeta a fost șocată de cele întâmplate. Fiind o zi ploioasă și nevând ceva mai bun de făcut, artista a vrut să gătească pentru familia sa, dar nu a mai ajuns să facă asta. Ea a mers liniștită la cumpărături, dar când s-a întors acasă, a descoperit că toată carnea pe care o achiziționase din magazin era stricată.

Andreea Bănică: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”

După toate acestea, artista nu s-a putut abține să nu le vorbească și oamenilor din mediul online despre experiența neplăcută. Ei bine, ea cumpărase niște pulpe la caserolă, congelate, pe care avea de gând să le gătească pentru micuții ei, dar a constatat, la întoarcerea acasă, că nu poate folosi acea carne, pentru că era alterată, nu arăta bine și nu mirosea bine.

Andreea Bănică a fost șocată de ceea a descoperit, mai ales că ea nu urăște să pună mâna pe carne crudă. Cu toate acestea, a făcut un sacrificiu pentru familia sa, dar nu au ieșit lucrurile așa cum și-ar fi dorit vedeta. Din câte a povestit chiar îndrăgita cântăreață, nu este prima dată când are astfel de incidente și a decis să tragă un semnal de alarmă în mediul, ca să nu mai treacă și altcineva printr-o astfel de situație. În ultimul timp, ea a început să îndrăgească momentele pe care le petrece în bucătărie, pentru a găti ceea ce le place micuților săi.

Andreea Bănică, plină de nervi după ce a mers la cumpărături! Vedeta nu s-a putut abține: "Mi s-a întors stomacul pe dos!"

„După ce am desfăcut acea caserolă cu carne stricată, mi-am stricat ziua. Vă spun un secret, nu suport să pun mâna pe carne crudă. Am făcut-o de dragul familiei, pentru că trebuie să le gătesc. Astăzi mi s-a întors stomacul pe dos!”, le-a povestit Andreea Bănică fanilor.