Andreea Tonciu este o persoană sinceră, care nu s-a temut niciodată să își dea cu părere despre vedetele noastre, chiar dacă ar fi putut izbucni un întreg scandal din cauza afirmațiilor sale. Bruneta a fost invitată într-o emisiune de televiziune, unde s-a văzut nevoită să își exprime opinia despre mai multe persoane publice și cum era de așteptat, ea nu s-a abținut nici măcar o secundă. Se pare că ei nu îi pasă de reacțiile negative ale oamenilor din jur și merge cu afirmațiile sale până în pânzele albe.

”Nu-mi place Nicolae Guță”

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” știe cum să atragă de fiecare dată toate privirile asupra ei. Fie că este vorba despre ținutele cu care se afișează, fie că este vorba de anumite declarații, ea reușește mereu să îi lase pe fanii ei cu gura căscată. Deși are mii de fani pe social media, nu toată lumea o are la suflet, dar se pare că și ea are câteva vedete pe care le-a pus pe lista neagră și despre care a spus că nu îi plac sub nicio formă.

Primul pe care l-a luat în vizor a fost nimeni altul decât Nicolae Guță, despre care a susținut ferm că nu îi place, pentru că e pe bănățeană, iar ea nu poate accepta una ca asta. Mai apoi, a început să spună cuvinte grele și despre Bogdan Mocanu, care după părerea sa nu este cântăreț, deși a lansat câteva piese. Nici cu Roxana Nemeș nu a fost prea blândă, despre care a susținut că nu are voce, pentru că ascultat-o live.

 

”Nu-mi place Nicolae Guță, parcă e așa pe bănățeană, Bogdan Mocanu și Nikolas. Oricum, Bogdan Mocanu nu e cântăreț”, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu, atac dur la adresa mai multor vedete din România! Ce a putut să spună despre Bogdan Mocanu și Roxana Nemeș

 

”Ioana Filimon, nu are ce căuta pe TV, Alexandra Ungureanu și Roxana Nemeș, care a cântat live, eu știu. Nu are voce”, a mai declarat Andreea Tonciu.