Andreea Tonciu a postat în urmă cu puțin timp o imagine de colecție cu sora sa, Lorena, pe contul ei de Instagram. În dreptul fotografiei respective, bruneta i-a întrebat pe urmăritorii ei dacă ele seamănă, iar reacțiile lor nu au întârziat să apară. Tot felul de comentarii răutăcioase au început să apară, iar ea probabil că nu se aștepta ca părerile oamenilor să fie negative. Aceștia le-au transmis cuvinte dure celor două femei, iar fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” nu s-a putut abține să nu le dea replica.

Andreea Tonciu, criticată dur de internauți

Vedeta și sora ei seamănă ca două picături de apă, dar oamenii din mediul online nu au ținut cont de asta, pentru că sunt de părere că se întâmplă acest lucru fie că s-au operat la același doctor, fie că își editează cu aceleași programe imaginile de pe social media. Cei mai mulți dintre ei i-au lansat chiar și o provocare brunetei și anume i-au spus să posteze o imagine cu ea și Lorena dinainte de operațiile estetice, pentru că la vremea aceea nu arătau atât de bine ca acum și nu se pot lăuda cu aspectul lor fizic.

Soția lui Daniel Niculescu a reușit astfel să fie din nou ținta criticilor pe internet, dar ca și data trecută, ea a demonstrat că nu dă doi bani pe opiniile haterilor, pentru că are și o mulțime de oameni care o susține și care o apreciază pentru felul în care arată și pentru tot ceea ce a reușit să realizeze până la această vârstă. Pentru Andreea Tonciu este cel mai important ca ea să se simtă bine în piele sa și nimic mai mult.

„Pune o poza cu voi inainte de operatii ca sa vada lumea ce frumoase erati😅 „, „Vaii, astea doua zici ca sunt păpuși de plastic”, „Normal că semanati toate intre voi astea botoxate si siliconate… / Aveti acelasi doctor si hair stylist?!?🤣🤣🤣 „, „V-ati operat la același doctor, nu?🤣”, sunt sunt doar câteva dintre comentariile din dreptul imaginii respective.

Andreea Tonciu, făcută praf de internauți după ce a postat o imagine cu sora sa: "V-ați operat la același doctor, nu?"

 

„Daaaa care este problema ta?”, a scris vizibil nervoasă vedeta.