Andreea Tonciu face ea ce face și reușește să atragă atenția tuturor celor care o urmăresc, chiar dacă nu neapărat într-un sens bun. Vedeta și-a făcut recent o schimbare de look spectaculoasă, dar despre care cei mai mulți dintre fanii ei nu au avut o părerea prea bună. Bruneta a ajuns ținta criticilor fanilor săi, care nu s-au putut abține să nu își dea cu părerea despre fotografia pe care a postat-o pe Instagram, în urmă cu doar câteva ore.

„Ce cap pătrat ai”

Ei bine, se pare că Andreea Tonciu a simțit nevoie de o schimbare majoră și a optat să își facă și ea breton, mai ales că este la modă și tot mai mult vedete optează să își facă unul. Artista este extrem de mulțumită de rezultatul final, dar admiratorii ei nu sunt de aceeași părere și au pus-o imediat la zid, fără să stea prea mult pe gânduri. Soția lui Daniel Niculescu i-a lăsat mască pe toți, dar nu în sensul bun al cuvântului.

După ce imaginea a apărut pe social media, au început să curgă și comentariile dure la adresa vedetei. Cei mai mulți i-au spus că noua sa coafură nu arată rău, doar că are capul puțin pătrat din cauza asta și se vede prea rău. Cum era de așteptat, momentan ea nu le-a dat replica răutăcioșilor, dar nu este exclus să facă acest lucru zilele viitoare. Ori de câte ori primește cuvinte urâte din partea oamenilor din jurul său, vedeta nu se poate abține să nu comenteze.

Andreea Tonciu, luată la mișto după ce și-a schimbat look-ul: „Ce cap pătrat ai”

 

„Parcă ai capul pătrat / Ce cap pătrat ai…..🤣😅 / Ți s-a cam tocit capul / Cine ți-a turtit capul așa?!?😮 / Fără, fiindcă ai fruntea mică / Știu că poate îți place poza asta, dar sincer arată rău la față. Ești ok, dar capul arată pătrat rău”, i-au transmis fanii din mediul online în comentarii.