Angela Rus este în culmea fericirii de când în viața sa a apărut o minune, micuța sa fiică pe nume Maria Anais. Cu numai câteva zile în urmă, a avut loc și botezul celei mici, mai exact pe data de 16 septembrie. Cu această ocazie, partenerul de viață al vedetei a împărtășit cu fanii lor detalii din spatele culiselor și câți bani au scos din buzunar pentru ceremonia de botez a fiicei lor. Se pare că proaspeții părinți nu au ținut cont de bani și au scos din buzunar o sumă deloc de neglijat.

Angela Rus a adus pe lume o fetiță minunată în luna mai. Acum vedeta simte că are tot ce și-ar putea dori de la viață, este o mamă și o soție extrem de fericită. Sâmbăta trecută și-a creștinat fiica, iar invitații acestora au avut parte de o petrecere de zile mari. Totul a fost organizat în detaliu și nu a scăpat din vedere niciun aspect, oricât de mic ar fi fost.

Cât au scos din buzunar Angela Rus și soțul său pentru botezul celei mici

În cadrul petrecerii și-au făcu prezența mari artiști din țara noastră precum Dan Bitmann sau trupa Holograf. Cei doi au ales decorațiuni speciale, venite chiar Ucraina. Mai exact, aceștia au comandat un castel foarte special care a valorat nici mai mult nici mai puțin de 2.000 de euro.

Invitații au fost răsfățați cu cele mai alese bucate și s-au delectat cu un meniu bogat, tradițional. Se pare că întreaga organizare a evenimentului a ajuns la suma de 25.000 de euro.

Angela Rus și-a botezat fiica în stil mare! Cât a scos din buzunar pentru botez: ”Nu ne-am uitat la bani” Angela Rus și-a botezat fiica în stil mare! Cât a scos din buzunar pentru botez: ”Nu ne-am uitat la bani”

„Holograf este trupa perferată a Angelei și am vrut să-i fac o surpriză ei, dar și invitaților noștri, a fost o seară explozivă, ne-am distrat pe cinste la prima petrecere din viața fetiței noastre. Invitații s-au simțit bine, au dansat, au cântat. Nașii Măriucăi sunt Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu, dar și Silviu Prigoană și soția sa, Mihaela, buni prieteni de familie, care ne-am dorit să fie și părinții spirituali ai micuței noastre. Am avut invitați din țară, dar și din străinătate, în special din Ucraina, unde Angela a cântat destul de mult în ultima perioadă și unde ne-am făcut mulți prieteni. Am plecat destul de devreme de la petrecere, pentru că am respectat condițiile acestor vremuri, însă dacă ar fi fost după noi, cred ca petrecerea s-ar fi spart a doua zi dimineață. A fost un eveniment tare frumos. Nu ne-am uitat la bani”, a declarat Mariu Moldovan.