Anna Lesko are o siluetă de invidiat și nu ezită să și-o pună în valoare ori de câte ori are ocazia. Frumoasa vedetă a fost, adesea, criticată pentru felul în care se afișează pe rețelele sociale. La un moment dat, chiar a avut o apariție extrem de sexy în fața fiului său, motiv pentru care tot internetul a luat foc.

Anna Lesko a spus ce a avut pe suflet

De regulă, ea nu dă importanță gurilor rele, dar are zile în care simte că nu mai poate și răbufnește, așa cum s-a întâmplat și de această dată. Artistei i s-a pus la îndoială capacitatea de a crește un copil, doar judecând după ținutele pe care le poartă și a încercat să le explice oamenilor cărora le pasă de viața sa cum stau, de fapt, lucrurile în lumea mondenă și în televiziune.

„Știu ca mulți dintre voi, cei cu capul pe umeri, veți gândi ” Dar nu era nevoie, Anna…” , eu totuși simt să o fac! Am să las aici câteva rânduri. Voi începe prin a sublinia faptul că nu sunt de profesie inginer constructor sau o profesoara care preda cursuri de drept constituțional si instituții politice, ci fac parte din lumea artistica! Intru în câmpul vostru vizual și sonor prin intermediul scenei, emisiunilor televizate sau participarea la evenimente de acest tip. Televiziunea și scena, reprezintă un show! Asta iți conferă libertatea de a crea cele mai extravagante și îndrăznețe ținute. Creațiile vestimentare în care apar sunt realizate special pt mine de către Andreea Corvin, într-o strânsa colaborare cu mine! Fiecare rochie este prevăzuta cu lenjerie intima, atașata cu iscusința, chiar dacă sunt foarte decupate și parcă se joaca cu mintea ta! O să ai o surpriza sa constați că sunt mai decent îmbrăcată pe strada decât tine, cea care te lamentezi aici pe pagina mea!”, a zis vedeta.

Artistei nu i se pare deloc în regulă ca oamenii să o eticheze și să se îndoiască de rolul ei de mamă. Le-a dat de înțeles că are un rol de jucat și că face totul doar pentru show, dar nu mulți sunt capabili să o înțeleagă.

„Cu ce drept mă etichetezi și pui la îndoiala educația copilului meu, rolul meu de mama?! Când ai sa înțelegi ca în viața aceasta avem mai multe îndatoriri și „roluri de jucat”, iar între acestea nu există neapărat o legătura, fiecare latura se dezvolta independent în propria ei frumusețe: cariera ta, rolul de mama, de șotie, de iubită, de fiică, de gospodină, de menajeră, de prietenă etc. Daca tu în dormitor cu sotul tău, simți să fii indecenta și inițiezi un joc erotic asta nu înseamnă ca ești o mama nedemnă! Analizează de unde vine răutatea ta și pornirile de a arunca cu noroi în cineva pe care nu-l cunoști. Fă curățenie în viața ta emoționala. Schimba prioritățile, valorile. Încearcă să vezi în ansamblu și unde te situezi tu și cum te raportezi la restul. Rezolva asta urgent!”, a mai scris artista, pe Instagram.