Oana Zăvoranu nu iartă pe nimeni! După ce le-a criticat pe Delia, Lidia Buble și Andra, a venit și rândul Antoniei. Iubita lui Velea a ajuns și ea pe lista neagră a actriței din “Sacrificiul“. Totul s-a întâmplat în cadrul unei emisiuni. Recent, soția lui Alex Ashraf a făcut show la televizor și a fost mai sinceră ca niciodată.

După ce le-a adresat cuvinte dure vedetelor de la pe Instagram, Oana Zăvoranu a fost invitată într-o emisiune de televiziune. Acolo, ea a discutat despre noul său proiect, care va fi lansat pe data de 15 decembrie, proiect la care a muncit din greu și pe care abia așteaptă să îl arate lumii întregii.

Antonia, credeai că ai scăpat?

Ea a luat parte la unul dintre jocurile pregătite de prezentatori, „masa adevărului”, unde a vorbit în stilul ei caracteristic despre multe persoane publice din România, pe care și-a propus să le desființeze. I s-a pus pata pe influencerițele, care promovează produse inutile în schimbul anumitor sume de bani sau în schimbul unor produse gratuite.

Antonia, luată în vizor de “Querida”! Ce spune Oana Zăvoranu despre iubita lui Velea: “Frumoasă și atât”

 

După ce a spus că a fost cerută în căsătorie de Mihai Trăistariu, după ce l-a făcut „porc” pe Cătălin Măruță și după ce s-a luat de “mocangioaice“, a avut ceva de zis despre Antonia. Din punctul ei de vedere iubita lui Alex Velea este o femeie frumoasă, dar care nu se pricepe la nimic altceva.

Nu este singura artistă despre care și-a dat cu părerea. Zăvo a spus, de asemenea, că nu le place pe Delia sau pe Andra, că nu le-ar da bani pentru o cântare, ci mai degrabă l-ar prefera pe Adrian Minune.

„Antonia e frumoasă. Da, e frumoasă! Și eu penibilă să spun…frumoasă și atât. DA? Nu are un talent de-ți cade capul.”, a spus Oana Zăvoranu despre iubita lui Alex Velea, în direct.