Lidia Buble a fost luată la întrebări de către fanii ei, iar ea le-a răspuns acestora fiind extrem de sinceră. Ea le-a atras atenția tuturor încă din momentul în care a lansat prima sa piesă. Vocea și talentul ei inconfundabil nu au fost singurele pe care oamenii le-au apreciat, ci și stilul ei inconfundabil.

Nu de puține ori, admiratorii vedetei au crezut că a apelat la ajutorul specialiștilor, pentru a arăta atât de bine. Una dintre cele mai mari curiozități pe care le-au avut aceștia este legată de aspectul buzelor sale, pe care ei cred că fosta iubită a lui Răzvan Simion și le-a injectat. Recent, ea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar un internaut și-a făcut curaj și a vrut să afle chiar de la ea dacă a apelat sau nu la ajutorul specialiștilor. Pentru a lămuri pe toată lumea, cântăreața a spus că buzele sale sunt moștenire de familie, le are de tatăl ei.

„Și nu, nu am nimic băgat în buze. Sunt naturale de la Tata.”, a spus Lidia Buble pe contul ei de Instagram.

Are sau nu Lidia Buble operații estetice? Artista a recunoscut, în sfârșit: "Este un subiect foarte sensibil"

 

Vedeta se simte extrem de bine în pielea sa și face eforturi zilnice pentru asta, dar este împotriva intervențiilor de orice fel. Cu toate acestea, le-a explicat fanelor sale că dacă acestea le fac pe ele să se simtă mai bine, nu ar trebui să ezite să și le facă. Ea este naturală și are de gând să rămână așa. Aspectul nasului său a fost criticat și el, dar Lidia Buble nu este deranjată de el și preferă să rămână așa cum a lăsat-o Dumnezeu.

”Ăsta este un subiect foarte sensibil. Știți deja părerea mea. Eu sunt adepta trupurilor naturale, dar dacă operațiile estetice vă fac să vă simțiți mai bine și vă dau mai multă încredere în voi, faceți atunci.”, a mai declarat Lidia Buble.