Celebrul cuplu pare să fi trecut peste perioada dificilă în urma căreia au decis să o ia pe drumuri separate. Cei doi și-ar mai fi dat o șansă relației după ce au stat despărțiți aproape o lună de zile. Cea care a lăsat de înțeles că este din nou o femeie cu obligații amoroase este creatoarea de modă.

Împreună împotriva tururor

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși pentru prima dată împreună în urmă cu un an. Cei doi au reușit să își țină departe de lume, povestea de dragoste până în prezent. Deși blondina a vorbit de câteva ori despre afacerist și relația lor, Gabi Bădălău a preferat de fiecare dată tăcerea.Celebrul cuplu a avut de depășit numeroase momente de declin, însă de fiecare dată, ambii parteneri s-au întors în relație de dragul sentimentelor pe care le au. După ultima ceartă însă, Bianca a anunțat public în cadrul unui interviu că este o femeie singură și așa are de gând să rămână pentru o perioadă. Vedeta a lăsat atunci de înțeles că de simte extrem de bine în noua postură și nu suferă deloc după fostul iubit.

Trei săptămâni mai târziu însă, Bianca a făcut un gest care i-a luat prin surprindere pe fanii ei de pe Instagram. Diva s-a pozat în oglindă alături de iubitul ei.  Deși în cadru apare doar mâna bărbatului care i-a furat inima creatoarei de modă, fanii acesteia au tras rapid concluzia că ar fi vorba despre Gabi Bădălău.

Gurile rele au scos la iveală faptul că vedeta nu ar fi agreată în familia milionarului, mai exact mama acestuia s-ar opune de fapt relației dintre cei doi. De altfel inclusiv Bianca Drăgușanu a lăsat acest lucru de înțeles. În luna august, blondina a postat pe contul ei de Instagram câteva mesaje cu subînțeles pentru familia iubitului ei.