Oana Roman este o femeie asumată, care nu se teme să le povestească fanilor lucruri importante din viața personală și nu este pentru prima dată când fosta soție a lui Marius Elisei își pune sufletul pe tavă. Vedeta a povestit în cadrul unei emisiuni TV despre una dintre cele mai mari temeri ale sale, cu care trăiește zilnic. Ei bine, se pare că ei îi este frică de faptul că va moșteni aceeași boală pe care a avut-o mama sa. Uite despre ce este vorba!

„Acest lucru poate fi ceva genetic „

Fiica lui Petre Roman a evitat mereu să stea prea mult la soare, să facă plajă, dar nu a discutat niciodată până acum motivul pentru care preferă să evite acest lucru. În tinerețe, mama vedetei a suferit de o afecțiune gravă care poartă denumirea de melanom, pe care îi este frică să nu îl dezvolte și ea, la fel cum a pățit Mioara Roman. Ea a povestit că acest melanom este, de fapt, o formă a cancerului de piele foarte agresivă de care îi este foarte frică. Mai mult de atât, Oana Roman crede că a fost o minune că mama ei a scăpat.

Se bucură că lucrurile au stat în felul acesta, dar se confruntă mereu cu ideea că ar putea să o moștenească pe femeie care i-a dat viață. Mai mult de atât, ea a vorbit și cu fiica sa despre acest lucru, după ce s-au uitat împreună la niște fotografii cu Mioara Roman de pe vremea când ea tânără și mergea la plajă.

Care este cea mai mare frică a Oanei Roman! Vedeta, declarații cu ochii în lacrimi: „A scăpat printr-o minune”

 

”I-am povestit Isei, după ce a văzut o poză cu mama la plajă, că mama mea stătea foarte mult la plajă și din acest motiv a dezvoltat un melanom. A reușit să scape de acel melanom printr-o minune, pentru că melanomul este o formă de cancer de piele foarte agresivă și din acest motiv eu evit să stau la soare. Acest lucru poate fi ceva genetic și nici nu-mi place să stau la soare și evit asta din aceste două motive”, a declarat Oana Roman în timpul unei emisiuni TV.