Oana Roman este cunoscută în întreaga țară, dar foarte puțini au idee cât de greu i-a fost până a ajunge aici. Deși nu a adus o copilărie plină de greutăți, a lipsit din plin lipsa părinților săi. Cei care i-au dat viață s-au concentrat foarte tare pe carierele lor, nu pe creșterea sa, iar acest lucru a duru-o extrem de tare.

Oana Roman, mărturisiri cu ochii în lacrimi

Partenera de viață a lui Marius Elisei a oferit recent un interviu, iar când a venit vorba despre părinții ei, nu s-a mai putut abține și a început să plângă. Cel mai tare a durut-o faptul că tatăl ei, Petre Roman, nu i-a fost alături când avea cea mai mare nevoie de sprijinul său. Nu se mai consideră de ani buni fiica lui și nu i-a fost deloc ușor să o spună cu voce tare.

„De fiecare dată când vorbim, îi spun că vreau să ne vedem. Lucrul ăsta nu se întâmplă. Nu cred că pot eu face mai mult. Nu mai pot. Mi-e greu. Sunt singură. Nu-mi lua bilet să vin acasă în toate vacanțele. Nu își permitea. Mă rog, așa mi-a spus. Știi ce mi-a spus? Nu mai poți? Înseamnă că nu ești în stare. Eu consider că de foarte mulți ani nu mai sunt fata lui Petre Roman. Nu am făcut compromisuri. M-au costat lucrurile astea. Puteam să fiu bogată, a declarat Oana Roman despre tatăl ei.

La momentul actual, femeia care i-a dat viață nu este în cea mai bună formă a sa. Mioara Roman are grave probleme de sănătate, iar ea simte că este datoria ei să aibă grijă de ea și să facă tot ceea ce îi stă în putință ca mamei sale să îi fie bine.

„Mama este foarte în vârstă și, din păcate, suferă de multe afecțiuni și cumva suntem în postura în care eu am grijă de ea și fac tot ce pentru ca să îi fie cât mai bine posibil. Investesc multă energie, implicare și bani pentru ca tratamentele și tot ce se întâmplă să fie ok pentru ea. Nu pot spune că s-a schimbat relația, în sensul că există mai multă afecțiune. Ea așa este și eu am înțeles-o. Dar eu știu că trebuie să am grijă de ea, pentru că e datoria mea de fiică și fac tot ce pot ca să îi fie cât mai bine posibil”, a mai spus Oana Roman.