Carmen de la Sălciua a reușit să își pună toți fanii pe gânduri, după ce a făcut o serie de afirmații, care din punctul multora de vedere sunt despre fostul ei partener de viață, Culiță Sterp. Se pare că vedeta a depășit toate momentele dificile din trecut și l-a iertat pe fostul său soț, chiar dacă a făcut o serie de greșeli, pe care unele femei nu le-ar fi trecut niciodată cu vederea.

După cum știu toți fanii ei, artista este o femeie credincioasă, care vorbește mereu despre Dumnezeu și care obișnuiește să țină posturile. Din punctul ei de vedere, postul nu trebuie să fie doar despre mâncare, ci și despre iertarea semenilor. Ea crede că înainte de a începe să postești, trebuie să te împaci cu toată lumea, pentru că iertarea este una dintre legile firii și ale iubirii. De aici, admiratorii au dedus că ea nu îi mai poartă deloc pică fostului ei soț.

Fiecare om înainte să înceapă să postească trebuie să se împace cu toți semenii lui, iertarea este una dintre legile firii și a iubirii”, sunt cuvintele care i-au pus pe toți pe gânduri.

 

Mai mult de atât, Carmen de la Sălciua a povestit că la ea în familie toată lumea ținea post și a învățat să facă lucrul acesta de la mama și de la bunica ei. Cântăreața a mai declarat că să fie un om bun nu o costă absolut nimic și că oamenii ar trebui să fie așa în fiecare zi a anului, nu doar atunci când este vremea sărbătorilor.

Carmen de la Sălciua l-a iertat pe Culiță Sterp! Declarațiile sale au dat-o de gol: "Iertarea este una dintre legile firii”

”Pentru mine postul și cred că pentru orice credincios este atât cu sufletul, cât și cu trupul, sprijinit și întărit de rugăciune. Încerc să țin tot postul. Mă descurc bine. Atunci când începi să postești, nu mai simți greutatea postului în ceea ce privește mâncarea, primești oarecum o binecuvântare de la Dumnezeu.”, a mai declarat artista.