Carmen de la Sălciua este un model pentru multe dintre femeile care stau zilnic cu ochii pe ea, de pe rețelele sociale. Vedeta are un trup de invidiat la care multe doamne și domnișoare nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Frumoasa artistă nu a arătat mereu la fel de bine precum acum, dar s-a ambiționat și a reușit să ajungă la greutatea mult visată. Cântăreața de muzică de petrecere le-a spus tuturor secretul său, pe care l-a ținut bine ascuns până acum.

„Nu țin diete atât de stricte”

În urmă cu doar câteva Carmen de la Sălciua, a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram și a stat de vorbă cu cei care îi urmăresc activitatea. Vedeta a fost întrebată de unul dintre fanii ei care esrte dieta pe care o urmează, de reușește să arate atât de bine și să atragă toate privirile asupra sa pe oriunde ar merge. Sinceră ca de obicei, ea nu ține niciun fel de dietă strictă, nu mănâncă la o oră fixă și nici nu își cântărește cantitățile de mâncare.

Ei bine, Carmen de la Sălciua încearcă să mănânce sănătos, a renunțat la dulciuri, la sucurile acidulate, nu consumă deloc făinoase, dar face și sport, pentru că fără el nu se poate. Cântăreața face, de asemenea, o serie de tratamente corporale și simte că nu trăiește degeaba, mâncând așa cum fac alții frunze și rucola.

Carmen de la Sălciua, secretul unui trup de zeiță! Cum a reușit artista să slăbeascăCarmen de la Sălciua, secretul unui trup de zeiță! Cum a reușit artista să slăbească

 

„Nu țin diete atât de stricte, cu ore și gramaje! Mănânc sănătos, am redus aproape de tot dulciurile, nu beau acidulat, nu mănânc făinoase, fac sport (cardio și exerciții), merg la tratamente corporale des și în felul ăsta pot spune că nu trăiesc degeaba… să mănânc frunze și rucola. Mănânc de toate, cât se poate de sănătos și fac sport!”, a spus Carmen de la Sălciua pe Instagram.