Carmen Grebenișan a devenit cunoscută publicului larg în urma participării în cadrul uneia dintre ediții ale show-ului Asia Express. Până să ajungă însă în această postură, aceasta avea deja un nume pe lista influencerilor din România care au dat startul acestei meserii. Alături de Alina Ceușan, prietena ei cea mai bună, Carmen Grebenișan a avut un succes uriaș în mediul online. Cele două au derulat de-a lungul anilor colaborări cu diverse brand-uri în urma cărora au făcut bani frumoși. Pe lângă aceste venituri, Carmen a recunoscut că reușește să câștige bani și prin prisma unei afaceri personale.

Cât investește în călătorii?

Carmen Grebenișan și partenerul ei, Alex Militaru și-au unit de curând destinele. Chiar dacă bărbatul care i-a furat inima are o situație financiară bună, influencerița preferă să muncească în continuare pentru a-și aduce aportul în rotunjirea veniturilor familiei. Carmen a dezvăluit de Facebook că alături de prietena ei cea mai bună, Alina, și-a deschis un magazin online de costume de baie. Piesele vestimentare sunt create chiar după intuiția celor două vedete și au mare succes la public.

Cu toate că vânzările merg foarte bine, vedeta nu se aventurează în a cheltui mulți bani pe vacanțe exclusiviste. Întrebată de un fan pe internet despre excursia în care se află acum, Carmen a răspuns cât se poate de transparent curiozității acestuia.

Excursia aceasta m-a costat 700 de euro cu totul. Investesc mai mult în excursii decât în haine și produse.”,a dezvăluit influencerița.

În mesajul ei de pe internet, Carmen nu a ezitat să precizeze și faptul că a pornit de jos în această carieră. Vedeta a mărturisit că primul ei job a fost unul în calitate de recepționer la un salon de înfrumusețare, de unde câștiga un salariu extrem de mic, respectiv de 1500 de lei. Fosta concurentă Asia Express a mai adăugat că a avut susținere pemt