Carmen Tănase este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară, fără niciun fel de îndoială. Recent, artista a acordat un interviu în care a vorbit sincer despre vaccinarea populației și a spus clar că ea nu are de gând să facă lucrul acesta, iar mulți au judecat-o aspru pentru ceea ce a spus.

De ce nu vrea să se vaccineze Carmen Tănase

Actriței nu i se pare în regulă să i se interzică accesul în anumite locuri, fiind un ceatățean plătitor de taxe și impozitive. Indiferent de ce s-ar întâmpla în țara noastră, ea nu vrea să se sacrifice și să se vaccineze, pentru că nu are încredere deloc în ceea ce se petrece.

„Eu am dreptul să intru oriunde vreau eu. Nu poate nimeni să îmi ia acest drept, atâta vreme cât eu sunt cetățean al acestei țări plătitor de taxe și impozite. În clipa în care va fi o lege și probabil că o să fie și asta pentru că demenţa la care s-a ajuns nu are măsură. În clipa în care se va ajunge și la treaba aceasta nu mă va mai interesa să mai fac parte dintr-o societate distopică și anormală”, a declarat Carmen Tănase.

Lui Carmen Tănase nu i s-a cerut să se vaccineze, pentru a merge la teatru și nu crede că se va ajunge în punctul acela vreodată. Este în afara legii să obligi un om să facă un lucru pe care nu și-l dorește. Din punctul de vedere al actriței, fiecare este liber să facă tot ceea ce vrea.

„Nu ne-a cerut nimeni să venim la teatru vaccinați. Nu cred că se va întâmpla. Eu v-am mai spus, lucrul acesta e ilegal, e în afara legii. când se vor schimba legile, atunci mai discutăm. Deocamdată nu e legal și nu poate fi pus în practică. Nu ar fi primul abuz, dar fiecare e liber să facă ce crede de cuviință. Când există o nedreptate, eu fac tot ce îmi stă în putință să o îndrept. Cât voi mai putea. În niciun caz nu trec peste principiile mele. Nu știu ce aș face în acea situație, aș apela la instanță, mă voi interesa dacă va fi cazul…” , a mai zis vedeta.