Simona Halep este în culmea fericirii, după ce ea și partenerul ei de viață, Toni Iuruc, și-au unit destinele. Cei doi au organizat evenimentul până la cel mic detaliu, iar ținutele pe care mirii le-au ales au fost în centrul atenției. Rochia pe care tenismena a purtat-o la petrecere era una care deși părea foarte simplă, avea un plus de rafinament și eleganță.

Simona Halep a ales o rochie de mii de euro

Criticii de modă nu au avut nimic rău de zis despre piesa vestimentară aleasă de ea, mai ales că nici măcar nu lucrează cu un stilist. Sportiva nu s-a uitat la bani când a venit vorba de rochia ei și a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de  6.359 de euro, potrivit unica.ro.

Cât a costat rochia Simonei Halep de la cununia civilă! Tenismena a scos din buzunar bani grei

Cătălin Botezatu a vorbit și el despre acest lucru și a fost surprins de aparația vedetei. A fost, de asemenea, încântat și de machiaj, dar și de coafură. Consideră că toate aceste lucruri au reușit să o pună foarte bine în valoare și i-a plăut, în mod special, combinația de voal și dantelă.

“Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul. Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe. Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței ”, a declarat Cătălin Botezatu