Andreea Bălan este una dintre acele vedete de la noi, care are mare grijă de felul în care arată. Artista a avut mereu un trup de invidiat și face eforturi în fiecare zi, pentru a arăta atât de bine. Știe că în lumea în care trăim talentul nu o ajută prea mult, dacă nu arată și foarte bine. În caz contrar, ar fi primit multe critici din partea oamenilor din jurul ei, dar nu a fost cazul, pentru că a fost mereu un exemplu.

Andreea Bălan s-a filmat în timp ce se urca pe cântar

Nu este deloc ușor pentru ea să se mențină în formă. Cântăreața este atentă la alimentație, face mult sport și oricât de ocupată ar fi, își dedică timp și pentru aceste lucruri. Unii dintre fanii ei s-au întrebat mereu cum reușește să facă față provocărilor zilnice, mai ales că de ceva vreme este o mamă singură, care se ocupă așa cum trebuie de creșterea micuțelor sale, Ella și Clara. La un moment dat, chiar ea a povestit că după despărțirea de George Burcea, a fost nevoită să își modifice programul, pentru a le acorda mai mult timp fetițelor sale.

Artista se bucură de succes pe toate planurile și are o comunitate mare de fani, care o susține la orice pas. Miile de urmăritori de pe Instagram stau zilnic cu ochii pe ea, iar recent Andreea Bălan le-a făcut o dezvăluire de zile mari. După ce a primit cadou un cântar, ea s-a filmat în timp ce se urca pe el și le-a arătat tuturor câte kilograme are.

Câte kilograme are, de fapt, Andreea Bălan! Vedeta le-a spus adevărul internauților: ”Ca de obicei!”

”Am primit acest cântar, hai, Ella. 17 . Acum eu… 49. Ca de obicei!”, a transmis Andreea Bălan, în timp ce se urca pe cântar.

 

“Nu mănânc multe dulciuri și în general mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine, nu mănânc prăjeli și atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină”, a povestit ea, acum ceva timp,