Alexandra Stan este o mare fană a desenelor pe piele și chiar și-a făcut și ea câteva, la un moment dat. Fosta concurentă de la Survivor România nu se pozează prea des cu tatuajele la vedere, așa că fanii ei nu au avut niciodată idee câte are ea, de fapt. Ei bine, artista a dat cărțile pe față li le-a spus tuturor câte are, dar și unde sunt acestea situate. Artista nu s-a mai ascuns, iar admiratorii ei s-au bucurat enorm, mai ales că erau extrem de curioși în ceea ce privește acest aspect.

”Nu vreau să ajung o tatuată din cap până în picioare”

Deși fanii se așteptau ca ea să fie plină de tatuaje, având în vedere că le adoră, faptul că are unul singur i-a uimit. Se pare că a decis să își facă acest tatuaj deasupra posteriorului, tocmai pentru a nu putea fi văzut de toată lumea, la orice oră. Îndrăgita artistă și-a tatuat câteva note muzicale, fiindcă acestea îi reamintesc mereu de ceea ce iubește cel mai mult să facă în viață și anume se cânte.

Alexandra Stan și-ar mai dori încă un tatuaj, dar nu și-l face din teama de a nu-și dori apoi tot mai multe, iar scopul ei nu este să ajungă să fie tatuată din cap până în picioare, așa că a renunțat repede la idee. Îi place enorm singurul ei tatuaj și cel mai porbabil, pentru o vreme, va rămâne numai cu acela.

Câte tatuaje are Alexandra Stan: ”Nu vreau să ajung o tatuată din cap până în picioare”

“Am un tatuaj deasupra posteriorului care are, bineînţeles, legătură cu marea mea pasiune: muzica. Am câteva note muzicale desenate şi recunosc că m-a bătut gândul să-mi mai bat ceva, dar mi-e frică să nu simt nevoia dupa aceea să-mi fac unul şi încă unul. Nu vreau să ajung o tatuată din cap până în picioare”, a declarat Alexandra Stan.