Dan Diaconescu a dispărut în urmă cu mult timp din lumina reflectoarelor.

Fostul patron al OTV pare că se bucură din plin de micile bucurii ale vieții și a fost surpirns într-o ipostază neașteptată.

Cum a fost surprins Dan Diaconescu după ce s-a retras din viața publică
Toată lumea își amintește de Dan Diaconescu, fostul patron de la OTV care făcea senzație seară de seară cu diverse cazuri și dezvăluiri senzaționale. Acea perioadă însă a trecut, iar lucrurile stau cu totul diferit acum.

De când și-a obținut eliberarea și a scăpat de închisoare, Dan Diacones cu trăiește o viață liniștită alături de familia lui, dar departe de camerele de luat vederi. Celebrul om de televiziune își dedică majoritatea timpului persoanelor dragi, mai ales în contextul pandemiei.

Fondatorul OTV a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel București, la cinci ani și șase luni de închisoare cu executare, pentru șantajarea lui Ion Moț, fost primar al comunei arădenen Zărand, dar și a omului de afaceri Paul Petru Țârdea. Dan Diaconescu a fost ridicat de polițiști de la locuința sași a fost dus la Penitenciarul Rahova. Omul de televiziune acuza atunci că i-au fost închise televiziunile și partidul.

Dan Diaconescu a fost surprins zielle trecute pe străzile din Capitală. Aflat la volanul bolidului său de lux, vedeta de la OTV s-a dus la școala în care studiază fiica sa și a așteptat-o pentru a o aduce acasă. Fetița a ieșit din curtea școlii și s-a îndreptat spr emașină. S-a așezat pe bancheta din spate, iar Dan Diaconescu a condus spre domiciliul lor. Ulterior, fostul patron al OTV a intrat pe alee și și-a parcat bolidul de lux chiar în fața vilei sale. Dam Diaconescua ieșit apoi din mașină, a salutat un vecin și a schimbat câteva replice cu el și a intrat în casă împreună cu fiica sa, potrivit CANCAN.ro.

Fostul patron al OTV și Emilia sunt împreună de aproximativ 25 de ani. Emilia este femeia care i-a fost alături la bine și la rău, chiar și în momentele în care omul de televiziune a avut probleme cu legea. Însă, deși au și un copil împreună, Dan Diaconescu și Emilia nu s-au căsătorit niciodată.