Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și-au spus adio în urmă cu doi ani, urmând ca cei doi să fie implicați de mai multe ori în scandaluri și neînțelegeri. Acum, însă, cântăreața este hotărâtă să ia o decizie desul de importantă. Vedeta a mărturisit totul fanilor ei din mediul online.

Urmează ziua de naștere a Claudiei Pătrășcanu și se pare că vedeta își dorește să facă ceva special în această zi specială pentru ea. Mai exact, vedeta se gândește să-și organizeze o vacanță mult așteptată, pentru că aceasta nu a mai apucat să se bucure de nicio vacanță de când a divorțat de fostul ei soț.

Claudia Pătrășcanu, decizie după doi ani de la despărțire

Claudia Pătrășcanu urmează să împlinească vârsta de 41 de ani, așa că de data aceasta este hotărâtă să se răsfețe la maximum cu o vacanță, chiar și de un weekend, în care să se relaxeze și să aibă timp doar pentru ea. Destinațiile vizate de artistă ar fi Italia sau Istanbul.

”De trei ani nu am mai fost într-o vacanță și chiar simt nevoia, chiar și pentru un weekend, se apropie ziua mea de naștere pe 6 octombrie, chiar mă gândeam ce să fac, să plec, să zbor…”, a spus Claudia Pătrășcanu pe pagina sa de Instagram.

Cu toate că și-ar dori destul demult să plece într-o astfel de vacanță, Claudia Pătrășcanu menționează faptul că rămâne de văzut dacă va pleca sau nu. În caz contrar, aceasta își va petrecere ziua de naștere alături de cele mai de suflet prietene ale ei într-un restaurant.

Ce decizie a luat Claudia Pătrășcanu la doi ani de la despărțirea de Gabi Bădălău. Artista e hotărâtă să facă asta: ”Chiar simt nevoia...”

”O s-o fac împreună cu prietenele mele cele dragi, suntem foarte multe fete, o să ne petrecem undeva, o să mâncăm, la 40 de ani eram în pandemie și nu am putut să schimb prefixul decât în tăcere, iar la 41 de ani o să fie bine”, a mai spus ea.