Toni Iuruc și Simona Halep s-au căsătorit, însă diferența de vârstă dintre ei face diferența, căci proaspătul soț al sportivei a mai avut două mariaje eșuate înainte de ajunge să o cunoască pe ea.

Nu știm ce a trăit Toni Iuruc în ultimii ani, însă un lucru e cert. Ambele căsătorii pe care afaceristul le-a avut s-au terminat din același motiv: infidelitatea.

Gurile rele spun că părinții Simonei Halep au fost destul de îngrijorați de trecutul ginerelui lor, gândidu-se în primul rând la fiica lor. Ulterior, zvonurile au fost spulberate de tatăl sportivei care mărturisea că se înțelege bine cu Toni Iuruc și respectă alegerea făcută de Simona.

Alina a fost prima soție a lui Toni Iuruc. Un fost model de top și o femeie foarte frumoasă, despre care se spune că l-ar fi înșelat pe omul de afaceri, începând o relație cu un alt bărbat chiar în timpul căsniciei. Acesta ar fi fost motivul pentru care Toni Iuruc a intentat procesul de divorț.

A doua soție a lui Toni Iuruc, la fel de frumoasă precum prima a fost Liana. La fel ca și în cazul relației cu Simona Halep, cei doi s-au căsătorit după doi ani de când au început să formeze un cuplu.

Cât a durat căsnicia? Ei bine, 10 luni și nimic mai mult. Liana a rămas însărcinată, iar Toni Iuruc povestea că acela nu ar fi fost copilul său, el fiind înșelat din nou. Și de această dată, omul de afaceri a intentat proces de divorț. Ulterior, Toni Iuruc a cunoscut-o pe Simona Halep, alături de care și-a unit destinul miercuri.