Dorian Popa are un trup de invidiat, după care multe femei tânjesc și la care mulți bărbați nici nu au curajul să viseze. Artistul nu a arătat mereu la fel de bine, dar de câțiva ani, face toate eforturile necesare pentru a se menține în formă, deși are și zile în care se abate de la reguli. Artistul nu pune accentul doar pe alimentele pe care le consumă în fiecare zi, ci face și foarte multă mișcare. Mersul la sală nu este un lucru comod pentru ceilalți, dar este unul necesar pentru a arăta atât de bine pe cât o face iubitul lui Babs.

Dorian Popa, de vorbă cu internauții

Vloggerul este genul de om care nu se ascunde niciodată după deget și le arată fanilor săi ce face în fiecare zi, de mai bine de un. Activitatea sa de pe YouTube este apreciată de peste 2 milioane de oameni și el nu poate decât să se bucure pentru tot succesul pe care îl are. Dorian Popa nu uită nici de comunitatea lui de pe Instagram, cu care a stat recent de vorbă prin intermediul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri.

În ultima vreme, fanii lui au avut ocazia să afle tot mai multe lucruri de la el și i-au adresat întrebări serioase, la care au primit imediat răspunsurile mult dorite. Un internaut a vrut să știe cum poate să fie și el slab, iar iubitul lui Babs i-a explicat atât lui cât și celor care stau cu ochii pe ei, că este cel mai important să facă sport. Nimic nu este posibil, din punctul său de vedere.

Ce le recomadă Dorian Popa celor care vor să slăbească: "Foarte simplu: trebuie să faci..."

„Cum pot să fiu și eu slab?”, a venit întrebarea din partea unui fan.

 

„Una dintre cele mai frecvente întrebări. Foarte simplu: trebuie să faci sport, mai presus de efort. Am văzut o întrebare de genul „pot să slăbesc fără să fac efort mare? Nu!”. Sport, sport, sport! Nu recomand dietele neînsoțite de mișcare. Nu sunt în măsură să impun astam însă pot să recomand”, i-a răspuns imediat artistul.