Connect-R a fost mereu sincer cu fanii lui de pretutindeni. Toată lumea știe despre el că a început de jos și că trecutul lui nu este deloc unul despre care poate vorbi cu ușurință. Când era doar un copil, a învățat ce înseamnă greul și care este valoarea banului. A muncit din greu pentru a ajunge unde este acum, deși nimeni nu îi dădea vreo șansă, la vremea aceea să își îndeplinească visurile. Mai mult de atât, el a sperat în fiecare clipă a vieții sale că va ajunge tot mai sus și este extrem de mulțumit de tot ceea ce a realizat până la această vârstă.

Connect-R nu este mândru de trecutul său

Cântărețul duce acum o viață despre care unii ar spune că este una perfectă, dar nu mai el știe cât de mult a muncit pentru a ajunge la nivelul la care este acum. Artistul a ajuns să fie cunoscut în toată țara, iar piesele sale să facă ravagii în topurile muzicale din țara noastră, motiv pentru care este recunoscător. Cel mai mare ajutorul al lui l-au reprezentat fanii, pentru că fără ei, acesta nu ar fi reușit să facă nimic.

Zilele acestea, a fost invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici unde a discutat despre cele mai importante momente din viața sa. Fostul soț al Mishei a fost întrebat de artist dacă există vreun moment din viața lui pe care ar vrea să îl schimbe și spre surprinderea tuturor se pare că el chiar există și este reprezentat de perioada în care Connect-R începuse să consume droguri, lucru pe care îl regretă acum.

„Aș schimba momentul din viața mea când am dat de drogurile tari, o emoție mai fabricată și mai urâtă și o depersonalizare mai mare nu există”, a declarat cântărețul.

Ce moment din viața lui ar vrea să schimbe Connect-R! Răspunsul i-a șocat pe toții fanii săi

 

„Eu sunt acum un recipient în care energia asta frumoasă și-a găsit loc și care experimentează prin mine. Sunt un copil al lu Dumnezeu ca și tine, ca noi toți. Eu obișnuiam că fiu un 30% pe care îl afișez și un 70% pe care îl ascund. Mai nou e la 90% ce arăt, pentru că am trecut la o etapă a vieții de artist și cea personală în care nu mă mai interesează cum apar în ochii lumii, ci să interesează foarte mult cum sunt eu. Nu mă mai interesează așa de mult aparențele”, a mai povestit el.