Vlăduța Lupău este una dintre artistele care și-a cucerit fanii de pe toate platformele cu sinceritatea de care a dat dovadă de fiecare dată. Artista le-a povestit recent fanilor, în timp ce se afla la volanul mașinii personale, ce anume nu ar face pentru nimic în lumea asta, pentru nicio sumă de bani. Din câte a zis chiar ea, nimeni nu o poate convinge să procedeze în felul acesta. Admiratorii au rămas cu gura căscată în fața declarațiilor sale.

Vlăduța Lupău, sinceră cu fanii ei din mediul online

În timp ce unii fac tot posibilul să se mute în Capitală și să se stabilească aici, alții fug vâzând cu ochii de cel mai aglomerat oraș al României. În această situație se afla și îndrăgita artistă. Ea a dezvăluit că nu ar locui în București pentru nimic în lume. Nu ar suporta să stea aproape zilnic atât de multe ore în trafic, mai ales că nu este obișnuită cu asta. I se pare destul de aglomerat chiar și acum când lucrurile s-au mai schimbat, iar unii oamenii lucrează de acasă. Cel mai probabil, ar fi fost îngrozită să conducă prin oraș înainte de pandemie.

Ei nu îi place Bucureștiul, dar se pare că nici Bucureștiul nu o place pe ea. Ori de câte ori trebuie să meargă în oraș sau când deja se află acolo, trebuie să i se întâmple ceva rău. Ultima dată, de exemplu, a făcut pană în drum spre Capitală, pierzând astfel mult mai multe ore pe drum față de cât ar fi trebuit, de fapt.

Ce nu are face Vlăduța Lupău nici pentru un milion de euro: ”N-ai cum, exclus!”

 

„Vreau să vă spun că n-aș locui în București pentru nimic în lume, să stau atâta în trafic și mai ales acum când nu toată lumea merge la școală și multă lume lucrează de acasă. Deci, n-ai cum să stai o zi întreagă în trafic. N-ai cum, exclus!”, a mărturisit Vlăduța Lupău pe Story.