Zilele trecute, Mihai Bendeac a fost invitat la emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia, unde a vorbit despre foarte multe lucruri interesante și unde a reușit să își deschidă inima în fața telespectatorilor. Actorul a vorbit despre căsătorie, despre femeile din viața lui, dar și despre cum își vede acesta viitorul. În fața declarațiilor sale, cei mai mulți dintre fanii săi au rămas muți de uimire. Are de gând sau nu juratul de la iUmor să se însoare vreodată!?

Mihai Bendeac a luat o decizie și nimeni nu-i poate schimba părerea

Toți fanii lui adevărați știu despre Mihai Bendeac faptul că atunci când are vreo părere despre ceva anume, cu greu poate să i-o mai schimbe cineva. Ei bine, în interviul pe care l-a acordat recent acesta a fost luat întrebări, iar el nu s-a sfiit să ofere cele mai sincere răspunsuri. Căsătoria nu este deloc o glumă pentru îndrăgitul actor, deși la prima vedere așa pare. El are o părere concretă despre acest subiect.

Mihai Bendeac a spus sus și tare că el nu se va căsători niciodată în viața lui. Din punctul său de vedere, un asemenea eveniment nu este deloc important și nu va face asta, pentru că nu vrea și pentru că nu simte că ar trebui să fie și el în rând cu lumea.

În plus, juratul de la iUmor crede că singurătatea și burlăcia au devenit de la un punct încoace un viciu și ca ce orice alt viciu, îi este greu să se despartă ele, pentru că deja simte că fac parte din el cumva. Așadar, el le-a spulberat visurile celor care credeau că îl vor vedea vreodată în fața altarului, alături de femeie de care ar fi convins că vrea să trăiască pentru totdeauna.

Ce părere are Mihai Bendeac despre căsătorie! Declarațiile uluitoare ale actorului: "Nu mă însor, pentru că..."

 

 

”Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment! Din varii motive. Nu mă însor pentru că așa vreau, așa simt. Mă refer la act în sine. Să știți că singurătatea și burlăcia de la un punct încolo devin niște vicii. Este ca orice alt viciu. Este foarte greu să te rupi de această obișnuință”, a povestit actorul.