Theo Rose nu se implică, în general, în certuri și refuză să își dea cu părerea despre vedetele din România, tocmai pentru a nu se crea discuții pe marginea subiectului respectiv. Chiar și în emisiunea ”Bravo, ai stil!”, în cadrul căreia a ajuns până în finală, artista s-a dovedit a fi una dintre cele mai liniștite concurentele din toate sezoanele. A reușit în felul acesta să demonstreze că se poate face remarcată și prin lucruri frumoase nu prin scandaluri, așa cum au procedat celelalte concurente.

Oare îi va da replica manelistul!?

Cu toate acestea, în cadrul unui podcast din care a făcut parte recent, ea și-a dat cu părerea despre unul dintre cei mai iubiți maneliști și anume Nikolas Sax. Vedeta nu s-a putut abține să nu își exprime punctul de vedere sincer despre acesta, mai ales că nu avut o impresie bună despre el, încă de la început. Sinceră din fire, Theo Rose a povestit că este printre puținii maneliști pe care nu îi are la suflet deloc.

Frumoasa vedetă a mai mărturisit că nu are nimic cu el, că nu s-au certat, doar că l-a auzit cântând live și de acolo și-a format această părere nu tocmai bună despre el. Este convinsă de faptul că este un om extraordinar, doar că nu îl ajută vocea. În plus, ea i-a transmis acestuia să aibă parte de tot succesul și a ținut să precizeze că este doar subiectivă în ceea ce îl privește pe Nikolas Sax. Fanii așteaptă acum să vadă, dacă el îi va da replica artistei în urma afirmațiilor pe care le-a făcut.

Ce părere are Theo Rose despre Nikolas Sax! Vedeta, moment de sinceritate: ”Nu mi s-a părut foarte talentat”

 

 E printre puținii maneliști, care nu prea-mi plac așa. Nu ne-am certat, săracul, eu n-am nimic cu el. Pun pariu că e un băiat extraordinar, mă jur. Chiar cred că e un băiat extraordinar. L-am auzit eu în câteva cântări live și mie nu mi s-a părut foarte talentat. Într-adevăr, văd diferența între cântarea în studio, că-n studio transmite…piesele pe care le are lansate sună bine. Doar că live mie nu mi-a plăcut ce-am auzit. Acum e posibil să fiu eu subiectivă. N-am nimic cu el, eu doar mi-am exprimat părerea sinceră. Nu mi-a plăcut mie. Să fie sănătos, să aibă parte de tot succesul, că nu ține acum de părerea mea ce se întâmplă în continuare cu viața lui”, a declarat artista.