Povestea lui Mihai Neșu și felul în care a reușit să creadă din nou în viață continuă și acum să emoționeze o țară întreagă.

Cum arată acum fosta sa soție și care este motivul pentru care cei doi au decis să se despartă?

Cum arată fosta soție a lui Mihai Neșu? Au trecut 9 ani de la divorț
Viața lui Mihai Neșu a fost o încercare cel puțin din anul 2011. Cunoscutul fost sportiv a suferit un accident tragic în urma căruia a rămas țintuit în scaun cu rotile, fiind paralizat pe viață. La doar câteva luni după ce aceasta veste i-a întunecat tot, soția sa îi mărturisea că își dorește divorțul.

Fostu fotbalist s-a iubit cu partenera sa preț de șapte ani și ea ales să-l părăsească în clipele cele mai grele. Unii spun că din cauza presiunii, alții pun această hotărâre pe seama egoismului. Cu toate astea, femeia a clarificat situația și și-a motivat decizia într-un mod teribil: „Nu pot să sta cu un bărbat paralizat”, a fost explicaţia ei.

Maria și Mihai s-au cunoscut în anul 2000, iar în 2006 s-au căsătorit. Femeia s-a mutat imediat după divorțul oficial în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuia deja fratele ei, iar la trei ani de la sfârșitul poveștii cu Neşu s-a căsătorit cu un afacerist din Oradea.

Acum, aceasta duce o viață discretă și este designer de încălțăminte. Recent, fratele Mariei a publicat o fotografie în care apare și aceasta. Cea din urmă pare vizibil fericită în compania celor dragi și cu noua viață construită departe de România.

‘Toți avem șanse egale’
Accidentul i-a schimbat total viața lui Mihai Neșu care are acum o altă perspectivă și a devenit mult mai credincios. Drept mărturie stă cartea pe care a lansat-o ce poartă titlul de „Complex Natural pentru detoxifierea sufletului – Culegere de cuvinte ziditoare de la Mântuitorul nostru Iisus Hristos și de la Sfinți Părinti”.

„Mi-am dorit toată viaţa sa fiu fotbalist. A fost dorinţa mea cea mai mare. Şi a doua cea mai mare, să am fooooaarte mulţi bani. Ce să fac cu ei? Nu ştiu! Nu mi-am dat seama nici acum. Nu ştiu de ce mi s-a întâmplat asta (n.r. accidentarea). Pe mine m-a ajutat să mă descopăr pe mine care eram cu adevărat, nu ce voiam eu să par.

Tot ce mi se întâmplă în fiecare zi mă face să mă întorc de unde am plecat toţi. Adică la Dumnezeu. Parcă nu te mai deranjează că eşti în scaun. Toţi avem şanse egale: bolnav, sărac, bogat, sănătos. Cred că Dumnezeu mi-a dat multe daruri pe care nu le-am luat în seamă, eu m-am chitit pe fotbal. Celelalte le-am aruncat la gunoi. Aveam talent şi la desen, la pictură, dar mai ales la modelaj”-Mihai Neșu