Bianca Drăgușanu este în prezent o mamă singură, însă extrem de dedicată fiicei ei, Sofia. Micuța petrece timp și alături de tatăl ei însă locuiește alături de mama ei precum și de bunica. Bianca nu ezită să o implice pe Sofia inclusiv în activitățile zilnice precum întâlnirile de afaceri sau vizitele la atelierul de croitorie pe care aceasta îl deține. Micuța Sofia merge și la o grădiniță privată, acolo unde urmează un program prelungit. Bianca este extrem de mândră de fiica ei căreia îi oferă tot ceea ce are nevoie pentru a duce o viață la care alți copii doar visează. Drept dovadă, cu ocazia împlinirii celor 5 anișori, fiica vedetei a avut parte de o surpriză de proporții.

Au vizitat Disneyland

Bianca a dorit să marcheze momentul în care fiica ei a împlinit cei 5 anișori printr-o vizită la Disneyland, un adevărat vis pentru orice copil. Creatoarea de modă a plecat în scurta vacanță la Paris și alături de sora și nepoțelul ei. Surorile Drăgușanu au avut grijă ca micuții lor să aibă parte de momente de neuitat în timpul vizitei în cadrul minunatului loc de distracții, Disneyland. Blondina s-a asigurat că fiica ei poartă ținuta adecvată unui astfel de loc de poveste, astfel, Sofia a purtat rochia Albei ca Zăpada.  Bianca nu se uită deloc la bani când vine vorba de fiica ei, o astfel de vacanță putând ajunge până la câteva mii de euro.

Împăcări și despărțiri pe bandă rulantă

Cu siguranță viața amoroasă a Biancăi Drăgușanu poate fi demnă de paginile unui roman. Vedeta trăiește în ultimele luni o poveste de dragoste cu Gabi Bădălău. Cei doi au trecut prin numeroase certuri și împăcări mai ales din cauza faptului că afaceristul se află în plin divorț de fosta soție.De altfel, ambii parteneri au dorit să își trăiască povestea departe de ochii lumii, evitând expunerea mediatică. Cu toate acestea, despre relația lor speculațiile au curs pe bandă rulantă.