Christina Ich spune de fiecare dată lucrurilor pe nume, cu riscul de a fi criticată de oamenii din jurul lor. Vedetei nu îi pasă de gurile rele și crede că are dreptul la opinie, așa că își vede în continuare de treaba ei, chiar dacă unii îi detestă postările. Până la urmă, cine nu o place are tot dreptul să nu o mai urmărească, iar ea este conștientă de acest lucru.

„De ce vi le mai luați, dacă nu sunt importante?”

Iubita lui Alex Pițurcă a răbufnit pe Instagram în urmă cu doar câteva ore, după ce a remarcat că toată lumea are podcast-uri. Nu înțelege de ce toată lumea s-a apucat de asta și de ce a devenit un trend. Mai mult de atât, au deranjat-o și anumite subiecte pe care le-au adus în discuție persoanele din filmările pe care, probabil, le-a urmărit chiar ea. Se pare că pe ea au deranjat-o vedetele care au afirmat în fața tuturor că pentru ele lucrurile materiale nu sunt importante, deși nu face altceva decât să își cumpere tot timpul tot felul de lucruri.

Întrebarea care a măcinat-o pe șatenă a fost: „De ce vi le mai luați, dacă nu sunt importante?” Este de părere că din moment ce o chestie anume nu are o semnificație pentru cineva, nu îi dă importanță. Sigur că nu s-a putut abține să nu își exprime nemulțumirea în fața fanilor, pe Story, așa cum o face de fiecare dată. Christina Ich a și recunoscut, la un moment dat, că îi plac banii, doar că ea spre deosebire de alții nu este condusă de ei și nu va fi niciodată.

Toată lumea e foarte spirituală în podcast. Cum își dau eu seama că lucrurile materiale nu sunt importante… De ce vi le mai luați, dacă nu sunt importante? (…) Voi v-ați dat seama de lucrurile importante în condițiile în care aveți tot. Când nu ți-a lipsit niciodată nimic e foarte simplu să spui că lucrurile materiale nu sunt importante. Consider că ăștia care cât de cât avem ne plângem mai ceva ca unul care nu are nimic”, a spus printre altele vedeta.