Christina Ich este, fără îndoială, una dintre acele femei care știe mereu ce vrea și care atunci când își propune ceva, nimeni și nimic nu poate sta în calea dorințelor sale. Ei bine, ea se ocupă de amenajarea noului său apartament și chiar dacă a vrut să facă toată treaba de una singură, șatena a recunoscut, până la urmă, că are nevoie de ajutor.

Christina Ich, mândră de casa sa

Iubita lui Alex Pițurcă le-a dat vestea despre noua sa locuință fanilor săi, în urmă cu cdva timp. Aceștia s-au bucurat pentru reușita sa și au felicitat-o într-un număr foarte mare. Ea a promis că îi va ține la curent cu modul în care vor decurcr lucrurile și chiar s-a ținut  de cuvânt. În urmă cu câteva ore, vedeta a postat o serie de imagini impresionante cu viitorul ei apartament, spunând că a apelat la ajutorul celui mai bun designer de interior din punctul său de vedere. Vedeta este gata să își vadă visul împlinit, iar o parte din mobilă trebuie deja să îi ajungă.

Christina Ich a ajuns să fie una dintre cele mai iubite persoane publice de la noi, fiind urmărită de mii de oameni pe social media, care o susțin de fiecare dată și care au mare încredere în ea. De asemenea, ea nu uită să îi țină pe aceștia în temă cu tot ceea ce face în fecare zi și ests nerăbdătoare să le arate noul ei apartament, pentru care a muncit enorm și în care încă mai are sume maro de bani de investit.

Christina Ich, primele imagini cu noua sa locuință! Vedeta trăiește în lux și opulență / FOTOChristina Ich, primele imagini cu noua sa locuință! Vedeta trăiește în lux și opulență / FOTO

„Trebuie să recunosc, după ce am făcut multe greșeli, am decis să fac echipă cu cel mai bun arhitect de interioare (din punctul meu de vedere). Brainstorming-ul cu el a ajuns în sfârșit într-un punct în care sunt mulțumită și emoționată, dezvăluind următoarea mea casă, cea în care mi-am pus toate eforturile și dorințele! În imaginile toate mobilierul este pe cale să fie dobândit.”, a mărturisit iubita lui Alex Pițurcă.