Misha și Connect-R au dat de înțeles faptul că s-au împăcat. Artista le-a povestit tuturor faptul că este gata să iubească din nou. În plus, tot ea a dezvăluit și cum ar trebui să arate bărbatul perfect pentru ea. Se pare că fosta soție a lui Connect-R nu este deloc pretențioasă. Tot ce își dorește este să aibă alături de ea un bărbat care să o iubească și care să o motiveze.

Connect-R este mai îndrăgostit ca oricând

După ce declarațiile ei au devenit virale, Connect-R a pus și el paie pe foc. Artistul a spus foarte clar că în momentul de față nu este un tată singur. Unii au crezut inițial că a reușit să treacă peste divorțul de fosta sa soție și că are o altă iubită. Alții, în schimb, sunt de părere că vedetele s-au împăcat.

Chiar ei au mărturisit, la un moment dat, faptul că locuiesc în aceeași casă. Au preferat să păstreze legătura, de dragul copilului pe care îl au împreună, Maya. Recent, un internaut a vrut să audă de la el cum se descurcă în postura de tată singur, moment în care Connect-R a făcut dezvăluirea care a șocat internetul.

”Nu sunt un tată singur! Cine a zis că sunt un tată singur? Uite, cineva râde în spate acolo”, a spus zâmbind Connect-R.

 

Cântărețul a ținut să precizeze faptul că nu este un tată singur, ci are alături de el pe cineva, care-i zâmbea din spatele camerei. Să fi fost oare acea persoană de lângă el Misha sau o altă femeie de care s-a îndrăgostit între timp? Mulți au vrut să afle imediat cine este femeia care i-a furat inima, dar el încă păstrează misterul.

Connect-R și Misha formează din nou un cuplu? Artistul a dat tot din casă: ”Cine a spus că sunt un tată singur?”

”Nu obişnuiesc să împărtăşesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. A trecut 1 an şi 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii şi părinţii copilului nostru! Viaţa merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea să nu ne pună întrebări, mulţumim anticipat”, a declarat Connect-R în urmă cu ceva timp.