Cristina Ciobănașu nu a trecut prin cele mai bune luni din viața sa, mai ales după ce s-a despărțit de Vlad Gherman, bărbatul care i-a fost alături timp de 9 ani. Cei doi au decis să își spună adio, dar se pare că ea este cea care nu își mai dorește o împăcare, pentru că el a suferit enorm și încă o face, ba mai mult de atât se teme pentru prietenia lor, pentru că este conștient că, la un moment dat, va apărea altcineva în viața lor.

Cristina Ciobănașu și-a revăzut mama

Actrița a fost judecată dur de fanii ei, care i-au transmis că nu are inimă și nu se gândește deloc la cât de mult suferă el în urma separării. Cu toate acestea, ea nu le-a dat importanță gurilor rele și și-a văzut de viața ei în continuare. Zilele acestea, ea și-a revăzut mama, după aproape doi anu și a postat o imagine emoționantă cu femeia care i-a dat viață, pe rețelele sociale.

Aceasta a fost apreciată de mii de oameni, care sunt conștienți că nici starea ei nu este tocmai una bună și că are nevoie să aibă alături de ea cele mai importante persoane din viața ei, care să o asculte și să o înțeleagă. Nici măcar fostul ei partener de viață, Vlad Gherman, nu s-a putut abține să nu reacționeze la imaginea respectivă și este fericit, când vede că ea este bine.

Se pare că între aceștia nu ar mai exista nicio șansă de împăcare și că decizia finală a fost luată deja. În clipa de față, Cristina Ciobănașu are parte de momente unice alături de mama ei, pe care o iubește din tot sufletul și pe care o vede destul de rar.

Cristina Ciobănașu, imagine de colecție cu mama sa: "După 1 an și 9 luni..."

 

„După 1 an și 9 luni, în sfârșit, ne-am strâns în brațe🤗❤️ #mama”, a scris fosta iubită a lui Vlad Gherman în dreptul unei imagini cu femeia care i-a dat viață.