Lidia Buble și sora ei, Estera, au acceptat provocarea de a participa la Asia Express, fără să știe exact ce avea să le aștepete pe Drumul Împăraților. Deși au momente în care simt și ele că nu pot și vor să renunțe, există un lucru la care se descurcă de minune și din cauza cărora s-au pornit tot felul de discuții – autostopul.

Lidia Buble, mesaj pentru hateri

Concurentele profită de faptul că arată extrem de bine și reușesc imediat să îi convingă pe bărbații care le ies în cale să le ia în mașinile lor și, de ce nu, chiar și până la destinație. Lidia Buble a primit din această cauză mult hate în mediul online, în fața căruia nu a mai putut să tacă.

„Încetați o dată pentru totdeauna cu furatul de mașini, pentru că în Asia Express nu există furat de mașini. Există dacă șoferul își dorește să ia o mașină sau alta. Noi întotdeauna întrebam: ”Ați oprit pentru noi sau pentru altă echipă? Faptul că pe televizor nu se difuzează momentele în care noi întrebam, aia nu înseamnă că noi furam mașini. Am jucat foarte corect și n-aș fi făcut vreodată asta, pentru că noi prindeam mașini foarte repede”, a declarat Lidia Buble.

Blondina nu s-a mai putut abține și le-a mărturisit celor care fac asemenea afirmații că ele nu le-au furat mașinile colegilor, pentru că persoanele respective opreau, de fapt, să le ajute pe ele. Artista i-a liniștit pe cei care au crezut acest lucru, spunânu-le că ele au întrebat de fiecare dată, chiar dacă nu s-a dat pe post acest lucru.

„N-am vrut până acum să intru în discuția asta pentru că nu-mi place să mă cert și am văzut că o parte dintre voi erați foarte revoltați pentru că uneori poate părea că noi furam mașini, dar trebuie să înțelegeți că nu puteți vedea tot ce se întâmplă acolo. Nu au timp să dea tot”, a mai spus vedeta.